Workshop Valkenieren bij Birds@Work in Baexem, Limburg – Cadeaubon

Workshop Valkenieren bij Birds@Work in Baexem, Limburg met Pluimen.nl een origineel cadeau voor elke gelegenheid. Koop deze pluim online voor verschillende prijzen. De Pluim Voucher is verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren, ieder met een eigen waarde. Je kan zelf bepalen welke waarde je kiest. Pluimen zijn er al vanaf €15 oplopend tot €1000. De waarde is niet zichtbaar voor de ontvanger. Er is altijd een bedrag dat bij de gelegenheid past.
Doodstil sta ik, m’n linkerarm gestrekt naast m’n lichaam. Mijn hand zit veilig weggestopt in een grote leren handschoen. Vanuit de boom zie ik de roofvogel onophoudelijk loeren naar het stukje vlees in m’n handschoen. Dan ineens vliegt m’n havik met grote machtige slagen op van zijn tak en scheert laag over de grond recht op zijn doel af: mijn handschoen. Wat een indrukwekkend gezicht. Nu niet in paniek raken en vooral rustig blijven, net zoals de valkenier gezegd heeft. Op het allerlaatste moment gooit de vogel z’n klauwen naar voren en spreidt z’n vleugels. Heel gecontroleerd landt ie op m’n handschoen. Wat licht is zo’n dier, maar wat is dit gaaf! En spannend tegelijk.

Gebruik hiervoor de volgende pluim: Roze Pluim. Een pluim cadeaubon wordt altijd goed ontvangen. Maak een keuze uit meer dan duizenden belevenissen. Bestel dit originele cadeau via onderstaande link!

Workshop Valkenieren bij Birds@Work in Baexem, Limburg

Doodstil sta ik, m'n linkerarm gestrekt naast m'n lichaam. Mijn hand zit veilig weggestopt in een grote leren handschoen. Vanuit de boom zie ik de roofvogel onophoudelijk loeren naar het stukje vlees in m'n handschoen. Dan ineens vliegt m'n havik met grote machtige slagen op van zijn tak en scheert laag over de grond recht op zijn doel af: mijn handschoen. Wat een indrukwekkend gezicht. Nu niet in paniek raken en vooral rustig blijven, net zoals de valkenier gezegd heeft. Op het allerlaatste moment gooit de vogel z'n klauwen naar voren en spreidt z'n vleugels. Heel gecontroleerd landt ie op m'n handschoen. Wat licht is zo'n dier, maar wat is dit gaaf! En spannend tegelijk.