Workshop striptekenen bij het Stripmuseum in Groningen – Cadeaubon

Workshop striptekenen bij het Stripmuseum in Groningen met Pluimen.nl een origineel cadeau voor elke gelegenheid. Koop deze pluim online voor verschillende prijzen. De Pluim Voucher is verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren, ieder met een eigen waarde. Je kan zelf bepalen welke waarde je kiest. Pluimen zijn er al vanaf €15 oplopend tot €1000. De waarde is niet zichtbaar voor de ontvanger. Er is altijd een bedrag dat bij de gelegenheid past.
Hé, kijk daar is dat niet Agent 327? En die daar, dat is toch die superspits van FC Knudde? Ik heb me nooit gerealiseerd dat er zó veel stripfiguren bestaan. Dat heb je pas in de gaten als je ze zo allemaal bij elkaar ziet. En stiekem ken ik ze bijna allemaal; Ollie B Bommel, Sjors en Sjimmie, Kuifje, Eric de Noorman en natuurlijk Donald Duck. Ik heb ze vroeger allemaal stukgelezen. En nu mag ik zelf aan de slag. Ik ga m’n eigen stripverhaal tekenen. Geen idee hoe het moet, maar ik ga het allemaal leren. Eerst mogen we zelf een stripfiguur bedenken en daarna leren we alles over de gezichtsuitdrukkingen en houdingen van stripfiguren. Helemaal leuk! Misschien word ik wel de nieuwe Walt Disney.

Gebruik hiervoor de volgende pluim: Turquoise Pluim. Een pluim cadeaubon wordt altijd goed ontvangen. Maak een keuze uit meer dan duizenden belevenissen. Bestel dit originele cadeau via onderstaande link!

Workshop striptekenen bij het Stripmuseum in Groningen

Hé, kijk daar is dat niet Agent 327? En die daar, dat is toch die superspits van FC Knudde? Ik heb me nooit gerealiseerd dat er zó veel stripfiguren bestaan. Dat heb je pas in de gaten als je ze zo allemaal bij elkaar ziet. En stiekem ken ik ze bijna allemaal; Ollie B Bommel, Sjors en Sjimmie, Kuifje, Eric de Noorman en natuurlijk Donald Duck. Ik heb ze vroeger allemaal stukgelezen. En nu mag ik zelf aan de slag. Ik ga m'n eigen stripverhaal tekenen. Geen idee hoe het moet, maar ik ga het allemaal leren. Eerst mogen we zelf een stripfiguur bedenken en daarna leren we alles over de gezichtsuitdrukkingen en houdingen van stripfiguren. Helemaal leuk! Misschien word ik wel de nieuwe Walt Disney.