Workshop schilderen bij Lis-Art in Heusden – Cadeaubon

Workshop schilderen bij Lis-Art in Heusden met Pluimen.nl een origineel cadeau voor elke gelegenheid. Koop deze pluim online voor verschillende prijzen. De Pluim Voucher is verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren, ieder met een eigen waarde. Je kan zelf bepalen welke waarde je kiest. Pluimen zijn er al vanaf €15 oplopend tot €1000. De waarde is niet zichtbaar voor de ontvanger. Er is altijd een bedrag dat bij de gelegenheid past.
Op m’n palet liggen de mooiste kleuren te wachten tot mijn penselen ze beroeren. Ik geniet van de sfeer in het atelier en staar naar het witte doek. Waar moet ik beginnen? Op aanwijzing van de kunstenaar, trek ik voorzichtig de eerste lijn. Wonderbaarlijk hoe snel het beeld verandert, alleen omdat ik de kwast een andere kant opdraai. Ik durf steeds meer. Ik kijk door mijn oogharen en bekijk mijn eigen creatie. Mijn eerste schilderij is geboren.

Gebruik hiervoor de volgende pluim: Roze Pluim. Een pluim cadeaubon wordt altijd goed ontvangen. Maak een keuze uit meer dan duizenden belevenissen. Bestel dit originele cadeau via onderstaande link!

Workshop schilderen bij Lis-Art in Heusden

Op m'n palet liggen de mooiste kleuren te wachten tot mijn penselen ze beroeren. Ik geniet van de sfeer in het atelier en staar naar het witte doek. Waar moet ik beginnen? Op aanwijzing van de kunstenaar, trek ik voorzichtig de eerste lijn. Wonderbaarlijk hoe snel het beeld verandert, alleen omdat ik de kwast een andere kant opdraai. Ik durf steeds meer. Ik kijk door mijn oogharen en bekijk mijn eigen creatie. Mijn eerste schilderij is geboren.