Workshop edelsmid voor 1 dag bij Sjoerd Maret in Amsterdam – Cadeaubon

Workshop edelsmid voor 1 dag bij Sjoerd Maret in Amsterdam met Pluimen.nl een origineel cadeau voor elke gelegenheid. Koop deze pluim online voor verschillende prijzen. De Pluim Voucher is verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren, ieder met een eigen waarde. Je kan zelf bepalen welke waarde je kiest. Pluimen zijn er al vanaf €15 oplopend tot €1000. De waarde is niet zichtbaar voor de ontvanger. Er is altijd een bedrag dat bij de gelegenheid past.
Ik vind ze prachtig hoor, al die sieraden bij de juwelier. Maar wat zou ik graag écht mijn eigen unieke ring willen hebben. Naar eigen ontwerp en helemaal passend bij mijn stijl, en de rest van m’n sieraden. En vandaag gaat het er dan eindelijk van komen! Ik ga m’n eigen ring maken. In een workshop samen met een echte edelsmid. Ik heb net een schets van het ontwerp gemaakt en nu gaan we het wasmodel maken. Dat wordt dan strakjes in zilver gegoten, en daarna is ie klaar. Ik ben zo benieuwd hoe mijn eigen ring er uit gaat zien.

Gebruik hiervoor de volgende pluim: Roze Pluim. Een pluim cadeaubon wordt altijd goed ontvangen. Maak een keuze uit meer dan duizenden belevenissen. Bestel dit originele cadeau via onderstaande link!

Workshop edelsmid voor 1 dag bij Sjoerd Maret in Amsterdam

Ik vind ze prachtig hoor, al die sieraden bij de juwelier. Maar wat zou ik graag écht mijn eigen unieke ring willen hebben. Naar eigen ontwerp en helemaal passend bij mijn stijl, en de rest van m'n sieraden. En vandaag gaat het er dan eindelijk van komen! Ik ga m'n eigen ring maken. In een workshop samen met een echte edelsmid. Ik heb net een schets van het ontwerp gemaakt en nu gaan we het wasmodel maken. Dat wordt dan strakjes in zilver gegoten, en daarna is ie klaar. Ik ben zo benieuwd hoe mijn eigen ring er uit gaat zien.