Workshop creatief mozaïeken bij Kreactief in Harderwijk – Cadeaubon

Workshop creatief mozaïeken bij Kreactief in Harderwijk met Pluimen.nl een origineel cadeau voor elke gelegenheid. Koop deze pluim online voor verschillende prijzen. De Pluim Voucher is verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren, ieder met een eigen waarde. Je kan zelf bepalen welke waarde je kiest. Pluimen zijn er al vanaf €15 oplopend tot €1000. De waarde is niet zichtbaar voor de ontvanger. Er is altijd een bedrag dat bij de gelegenheid past.
Een workshop creatief mozaïeken. Een groen landschap, een stralende zon of een vrolijk stripfiguur? Of zal ik gewoon maar beginnen en kijken wat het wordt? Ik kies voor het laatste en geef m’n fantasie vrij spel. Een stukje van het lichtblauwe tegeltje hier, een golvend randje donkerblauw erboven en hier… even denken… zilver past hier perfect. Stukje bij beetje ontstaan er om mij heen allemaal fraaie kunstwerkjes. En ze zijn allemaal weer helemaal anders. Maar stiekem vind ik die van mij het mooist!

Gebruik hiervoor de volgende pluim: Paarse Pluim. Een pluim cadeaubon wordt altijd goed ontvangen. Maak een keuze uit meer dan duizenden belevenissen. Bestel dit originele cadeau via onderstaande link!

Workshop creatief mozaïeken bij Kreactief in Harderwijk

Een workshop creatief mozaïeken. Een groen landschap, een stralende zon of een vrolijk stripfiguur? Of zal ik gewoon maar beginnen en kijken wat het wordt? Ik kies voor het laatste en geef m'n fantasie vrij spel. Een stukje van het lichtblauwe tegeltje hier, een golvend randje donkerblauw erboven en hier... even denken... zilver past hier perfect. Stukje bij beetje ontstaan er om mij heen allemaal fraaie kunstwerkjes. En ze zijn allemaal weer helemaal anders. Maar stiekem vind ik die van mij het mooist!

3 gedachtes over “Workshop creatief mozaïeken bij Kreactief in Harderwijk – Cadeaubon”

Reacties zijn gesloten.