Wonderbox Wellness weekend €99.90

Wonderbox Wellness weekend
Koop nu een bij Wonderbox Wellness weekend cadeaubon bij Greetz.nl voor €99.90. Een cadeaubon is altijd leuk om te geven en te krijgen.

Toe aan een moment van ontspanning? Ga er even helemaal tussenuit met een Wellness weekend van Wonderbox. Kies het wellnessresort van je dromen en geef je even helemaal over. Trek baantjes in het zwembad of geniet van de warmte in de sauna en kom volledig tot rust! Uiteraard is Wellness Weekend doordeweeks ook te boeken. Dit is het ideale beleveniscadeau om te geven en te ontvangen. Wonderbox Wellness weekend Voor 2 personen Een overnachting inclusief ontbijt en toegang tot de wellness Bij 130 hotels met een spa of wellnessresorts Over Wonderbox Wonderbox bedenkt elke dag nieuwe manieren om allerlei soorten ervaringen te beleven. En omdat het leven mooier is als geluk gedeeld wordt, verpakken wij verschillende ervaringen in cadeauboxen zodat iedereen kan genieten van heerlijke momenten! Een unieke belevenis is het mooiste cadeau wat je kunt geven! Met Wonderbox geef je iemand de belevenis van zijn/haar dromen; van romantische etentjes, tot weekendjes weg, een uitje of een ontspanmoment in de sauna, van helikopter vliegen tot bedankje. Je kunt kiezen uit tal van beleveniscadeaus om te ontdekken met in totaal meer dan 14.000 belevenissen in Nederland, maar ook in België; Frankrijk, Spanje, Italië en nog veel meer Europese bestemmingen. Een Wonderbox is drie jaar en drie maanden geldig. Toch een andere cadeaubon? Bekijk alle cadeaubonnen.

Wonderbox Wellness weekend

Een cadeaubon van Greetz wordt altijd goed ontvangen! Bestel deze cadeaubon via bovenstaande link voor slechts €99.90! Is de Wonderbox Wellness weekend niet wat je zoekt? Geen probleem: wij hebben meer dan 100 cadeaubonnen te koop via onze website. Hier vindt je altijd het juiste cadeau!