Wonderbox Ik hou van jou mama €75.00

Wonderbox Ik hou van jou mama
Koop nu een bij Wonderbox Ik hou van jou mama cadeaubon bij Greetz.nl voor €75.00. Een cadeaubon is altijd leuk om te geven en te krijgen.

Verras jouw moeder met het perfecte verwencadeau! Met deze Wonderbox kiest jouw moeder uit tal van unieke belevenissen. Van een beautymoment tot een high tea en van een weekendje weg tot een dagje uit; het kan allemaal! Wonderbox Ik hou van jou mama Voor 1 of 2 personen Waarde 75,00 Over Wonderbox Wonderbox bedenkt elke dag nieuwe manieren om allerlei soorten ervaringen te beleven. En omdat het leven mooier is als geluk gedeeld wordt, verpakken wij verschillende ervaringen in cadeauboxen zodat iedereen kan genieten van heerlijke momenten! Een unieke belevenis is het mooiste cadeau wat je kunt geven! Met Wonderbox geef je iemand de belevenis van zijn/haar dromen; van romantische etentjes, tot weekendjes weg, een uitje of een ontspanmoment in de sauna, van helikopter vliegen tot bedankje. Je kunt kiezen uit tal van beleveniscadeaus om te ontdekken met in totaal meer dan 14.000 belevenissen in Nederland, maar ook in België; Frankrijk, Spanje, Italië en nog veel meer Europese bestemmingen. Een Wonderbox is drie jaar en drie maanden geldig. Toch een andere cadeaubon? Bekijk alle cadeaubonnen. Chocolade toevoegen? Tony Chocolonely | Zacht romige melkchocolade Wie verras jij met een heerlijke chocolade reep van Tony’s Chocolonely? Met deze romige melk chocoladereep heb je een klassieker in handen. Wat de reden van het cadeau ook mag zijn.. met deze lekkernij zorg je gegarandeerd voor een lach op iemands gezicht! Productinformatie 180 gram chocolade Melkchocolade Allergie informatie Dit chocolade product bevat (sporen van):melk, gluten, ei, pinda en noten. Ingrediënten suiker*, volle MELKpoeder , cacaoboter*, cacaomassa*, emulgator: SOJAlecithine. * Fairtrade. Cacaobestanddelen: ten minste 32%. Over Tony’s Chocolonely Tien jaar geleden startte Tony’s Chocolonely de strijd voor slaafvrije chocolade. De repen bestaan uit ongelijke blokjes, om aan alle chocoladeliefhebbers duidelijk te maken dat het in de cacaobranche nog steeds ongelijk verdeeld is. Tony’s Chocolonely is crazy about chocolate, serious about people. 100% slaafvrije en Fairtrade chocolade.

Wonderbox Ik hou van jou mama

Een cadeaubon van Greetz wordt altijd goed ontvangen! Bestel deze cadeaubon via bovenstaande link voor slechts €75.00! Is de Wonderbox Ik hou van jou mama niet wat je zoekt? Geen probleem: wij hebben meer dan 100 cadeaubonnen te koop via onze website. Hier vindt je altijd het juiste cadeau!