Wonderbox High wine €49.90

Wonderbox High wine
Koop nu een bij Wonderbox High wine cadeaubon bij Greetz.nl voor €49.90. Een cadeaubon is altijd leuk om te geven en te krijgen.

High Wine van Wonderbox is puur genieten voor echte wijnliefhebbers. Ga bijvoorbeeld op zoek naar jouw favoriete wijnsmaak op een uitgebreide wijnproeverij bij een landelijke wijngaard. Of geniet samen van de wijn-spijscombinatie van verschillende wijnen met heerlijke hapjes in een high wine in een stijlvol restaurant. Het is altijd tijd voor wijn, toch? Wonderbox High wine Voor 2 personen Een high wine of een wijnproeverij Bij 110 landelijke wijngaarden en stijlvolle wijnbars in Nederland en België Over Wonderbox Wonderbox bedenkt elke dag nieuwe manieren om allerlei soorten ervaringen te beleven. En omdat het leven mooier is als geluk gedeeld wordt, verpakken wij verschillende ervaringen in cadeauboxen zodat iedereen kan genieten van heerlijke momenten! Een unieke belevenis is het mooiste cadeau wat je kunt geven! Met Wonderbox geef je iemand de belevenis van zijn/haar dromen; van romantische etentjes, tot weekendjes weg, een uitje of een ontspanmoment in de sauna, van helikopter vliegen tot bedankje. Je kunt kiezen uit tal van beleveniscadeaus om te ontdekken met in totaal meer dan 14.000 belevenissen in Nederland, maar ook in België; Frankrijk, Spanje, Italië en nog veel meer Europese bestemmingen. Een Wonderbox is drie jaar en drie maanden geldig. Toch een andere cadeaubon? Bekijk alle cadeaubonnen.

Wonderbox High wine

Een cadeaubon van Greetz wordt altijd goed ontvangen! Bestel deze cadeaubon via bovenstaande link voor slechts €49.90! Is de Wonderbox High wine niet wat je zoekt? Geen probleem: wij hebben meer dan 100 cadeaubonnen te koop via onze website. Hier vindt je altijd het juiste cadeau!