Wonderbox – Beleveniscadeaukaart €50.00

Wonderbox - Beleveniscadeaukaart
Koop nu een bij Wonderbox – Beleveniscadeaukaart cadeaubon bij Greetz.nl voor €50.00. Een cadeaubon is altijd leuk om te geven en te krijgen.

Geniet van belevenissen waar je altijd al van gedroomd hebt met de flexibele Wondercard van Wonderbox! Je hebt de keuze uit oneindig veel belevenissen in Nederland en de rest van Europa. Wat dacht je van een heerlijk driegangendiner, een dagje naar de sauna of een overnachting in een Europese stad? De keuze is volledig aan jou! Wonderbox beleveniscadeaukaart Voor 1 of 2 personen Waarde 50,00 Over Wonderbox Wonderbox bedenkt elke dag nieuwe manieren om allerlei soorten ervaringen te beleven. En omdat het leven mooier is als geluk gedeeld wordt, verpakken wij verschillende ervaringen in cadeauboxen zodat iedereen kan genieten van heerlijke momenten! Een unieke belevenis is het mooiste cadeau wat je kunt geven! Met Wonderbox geef je iemand de belevenis van zijn/haar dromen; van romantische etentjes, tot weekendjes weg, een uitje of een ontspanmoment in de sauna, van helikopter vliegen tot bedankje. Je kunt kiezen uit tal van beleveniscadeaus om te ontdekken met in totaal meer dan 14.000 belevenissen in Nederland, maar ook in België; Frankrijk, Spanje, Italië en nog veel meer Europese bestemmingen. Een Wonderbox is drie jaar en drie maanden geldig. Toch een andere cadeaubon? Bekijk alle cadeaubonnen.

Wonderbox - Beleveniscadeaukaart

Een cadeaubon van Greetz wordt altijd goed ontvangen! Bestel deze cadeaubon via bovenstaande link voor slechts €50.00! Is de Wonderbox – Beleveniscadeaukaart niet wat je zoekt? Geen probleem: wij hebben meer dan 100 cadeaubonnen te koop via onze website. Hier vindt je altijd het juiste cadeau!