Wonderbox 3 dagen er tussenuit €149.90

Wonderbox 3 dagen er tussenuit
Koop nu een bij Wonderbox 3 dagen er tussenuit cadeaubon bij Greetz.nl voor €149.90. Een cadeaubon is altijd leuk om te geven en te krijgen.

Stel het je eens voor: overnachten in een heerlijk hotel, de volgende ochtend aanschuiven voor een goed ontbijt… en dat maal twee! Je bent er écht even helemaal tussenuit met deze heerlijke belevenis. Kies een van onze comfortabele hotels of authentieke B&B’s verspreid door Europa of ergens in Nederland. Een weekendje weg was nog nooit zo zorgeloos! En uiteraard is deze belevenis ook doordeweeks mogelijk. Wonderbox 3 dagen er tussen uit Voor 2 personen 2 overnachtingen met ontbijt Bij 325 3- en 4-sterrenhotels en authentieke Bed and Breakfasts in Nederland, maar ook in België; Frankrijk, Spanje of Italië Over Wonderbox Wonderbox bedenkt elke dag nieuwe manieren om allerlei soorten ervaringen te beleven. En omdat het leven mooier is als geluk gedeeld wordt, verpakken wij verschillende ervaringen in cadeauboxen zodat iedereen kan genieten van heerlijke momenten! Een unieke belevenis is het mooiste cadeau wat je kunt geven! Met Wonderbox geef je iemand de belevenis van zijn/haar dromen; van romantische etentjes, tot weekendjes weg, een uitje of een ontspanmoment in de sauna, van helikopter vliegen tot bedankje. Je kunt kiezen uit tal van beleveniscadeaus om te ontdekken met in totaal meer dan 14.000 belevenissen in Nederland, maar ook in België; Frankrijk, Spanje, Italië en nog veel meer Europese bestemmingen. Een Wonderbox is drie jaar en drie maanden geldig. Toch een andere cadeaubon? Bekijk alle cadeaubonnen.

Wonderbox 3 dagen er tussenuit

Een cadeaubon van Greetz wordt altijd goed ontvangen! Bestel deze cadeaubon via bovenstaande link voor slechts €149.90! Is de Wonderbox 3 dagen er tussenuit niet wat je zoekt? Geen probleem: wij hebben meer dan 100 cadeaubonnen te koop via onze website. Hier vindt je altijd het juiste cadeau!