Vier de beste winkelketen met Beter Bed kortingscode

Zoals u wellicht al heeft gehoord is Beter Bed gekroond tot Beste Winkelketen én Beste Webshop van Nederland op het gebied van slapen! Mede dankzij uw stem heeft Beter Bed beide titels binnengesleept en ze willen u dan ook in stijl bedanken met een exclusieve kortingscode.

beter bed webshop

Cadeautje: 10% korting

U noemde Beter Bed uw favoriete winkelketen en online beddenwinkel en heeft Beter Bed hiermee enorm geholpen. Dit is wel een cadeautje waard! Beter Bed geeft u als tevreden klant 10% korting op het gehele assortiment. De kortingscode ‘bedankt‘ is geldig bovenop alle huidige aanbiedingen (m.u.v. M Line), t/m 9 oktober 2016. Nogmaals bedankt voor uw steun. Beter Bed geniet van de nieuwbakken titels, geniet ú alstublieft van uw verdiende voordeel!

Breng opnieuw uw stem uit

Beste winkelketen én beste webshop in de categorie slapen, dat is Beter Bed nu. Samen met de winnaars in de overige categorieën strijd Beter Bed verder om de algemene titels Beste Winkelketen van Nederland en Beste Webshop van Nederland. Vindt u dat Beter Bed deze titels ook verdienen? Breng dan opnieuw uw stem uit voor de Beste Winkelketen of Beste Webshop!
beter-bed-kortingscode

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *