Weekendjeweg.nl Cadeau Card met je eigen foto kopen

Koop nu een Weekendjeweg.nl Cadeau Card met je eigen foto bij Primera.nl. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.

Verwen familie, vrienden of zakelijke relaties met de cadeaukaart van Weekendjeweg.nl. De cadeaukaart is online te besteden op Weekendjeweg.nl en op Bungalows.nl. – Variabel op te waarderen van ? 15,- tot ? 150,-.- Keuze uit meer dan 2.000 hotels in binnen- en buitenland: van Scheveningen, Rotterdam, Groningen tot Maastricht, van Brussel, Antwerpen, Keulen, Berlijn tot Parijs.- Voor ieder wat wils: van hippe tot culinaire hotels, van knusse tot kasteel hotels; van parken met veel faciliteiten tot intieme parken met veel privacy.- Keuze uit een breed assortiment van 550 bungalowparken: van parken aan de kust, bij een attractiepark tot midden in het bos van mooie plekjes op een Waddeneiland tot in Frankrijk. Weekendjeweg.nl Cadeau Card bestellen:- Kies de waarde.- De ontvanger boekt een verblijf in meer dan 2000 hotels en 550 bungalowparken.- Saldo over? De restwaarde blijft uiteraard staan.Verzilveren:- Ga naar www.weekendjeweg.nl of www.bungalows.nl.- Zoek en boek je hotel of bungalow.- Vul het bonnummer in, deze staat onder de kraslaag op de cadeaukaart.- Bevestig je boeking.Voorwaarden van de Weekendjeweg.nl Cadeau Card:- Deze cadeaukaart kan uitsluitend worden gebruikt voor een online reservering bij Weekendjeweg.nl of Bungalows.nl.- Je kunt meerdere Weekendjeweg.nl Cadeau Cards tegelijk gebruiken.- Deze cadeaukaart is niet geldig voor reeds gemaakte reserveringen en niet in te wisselen voor contant geld.De Weekendjeweg.nl Cadeau Cards die vanaf 1 april 2018 worden besteld, hebben een geldigheidsduur van 3 jaar. De Weekendjeweg.nl Cadeau Cards die zijn besteld tot en met 31 maart 2018 hebben een geldigheidsduur van 5 jaar. De vervaldatum van de door u bestelde Weekendjeweg.nl Cadeau Card kunt u bekijken via de saldocheck op de website van Weekendjeweg.nl.

Een cadeaukaart van Weekendje Weg wordt altijd goed ontvangen! Koop veilig en vertrouwd online bij Primera. De leukste cadeaubonnen vindt je bij Primera. Voor elke gelegenheid het juiste geschenk.

Weekendjeweg.nl Cadeau Card met je eigen foto

Weekendjeweg.nl Cadeau Card met je eigen foto