Watersporten bij Rockerline op de Hollandse IJssel – Cadeaubon

Watersporten bij Rockerline op de Hollandse IJssel met Pluimen.nl een origineel cadeau voor elke gelegenheid. Koop deze pluim online voor verschillende prijzen. De Pluim Voucher is verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren, ieder met een eigen waarde. Je kan zelf bepalen welke waarde je kiest. Pluimen zijn er al vanaf €15 oplopend tot €1000. De waarde is niet zichtbaar voor de ontvanger. Er is altijd een bedrag dat bij de gelegenheid past.
Echt zo’n schitterende Hollandse dag. Het water ligt er rimpelloos bij. een board onder mijn voeten, een skilijn in m’n hand en de boot doet de rest van het werk. Een fractie van een seconde lijkt het alsof ik over het water loop. Wakeboarden heeft nou eenmaal iets magisch. Net als wakesurfen trouwens. Ik ben geboren voor het water en dus kan het me niet extreem genoeg zijn. ’t water roept mijn naam en ik maak een sprong in de lucht. Wat een agressie, expressie enne.. talent.

Gebruik hiervoor de volgende pluim: Paarse Pluim. Een pluim cadeaubon wordt altijd goed ontvangen. Maak een keuze uit meer dan duizenden belevenissen. Bestel dit originele cadeau via onderstaande link!

Watersporten bij Rockerline op de Hollandse IJssel

Echt zo'n schitterende Hollandse dag. Het water ligt er rimpelloos bij. een board onder mijn voeten, een skilijn in m'n hand en de boot doet de rest van het werk. Een fractie van een seconde lijkt het alsof ik over het water loop. Wakeboarden heeft nou eenmaal iets magisch. Net als wakesurfen trouwens. Ik ben geboren voor het water en dus kan het me niet extreem genoeg zijn. 't water roept mijn naam en ik maak een sprong in de lucht. Wat een agressie, expressie enne.. talent.