Waterfietsen met Canal Bike in de grachten van Amsterdam – Cadeaubon

Waterfietsen met Canal Bike in de grachten van Amsterdam met Pluimen.nl een origineel cadeau voor elke gelegenheid. Koop deze pluim online voor verschillende prijzen. De Pluim Voucher is verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren, ieder met een eigen waarde. Je kan zelf bepalen welke waarde je kiest. Pluimen zijn er al vanaf €15 oplopend tot €1000. De waarde is niet zichtbaar voor de ontvanger. Er is altijd een bedrag dat bij de gelegenheid past.
Amsterdam is op z’n best en het meest zichzelf vanaf het water. En in je eigen tempo. Dus doe Amsterdam per waterfiets. Kom door grachtjes, op plekjes en bij cafeetjes waar je het bestaan niet van kende. En die drukke straten blijken plotseling vreselijk stil. Ontmoet een andere stad: Amsterdam te water.

Gebruik hiervoor de volgende pluim: Blauwe Pluim. Een pluim cadeaubon wordt altijd goed ontvangen. Maak een keuze uit meer dan duizenden belevenissen. Bestel dit originele cadeau via onderstaande link!

Waterfietsen met Canal Bike in de grachten van Amsterdam

Amsterdam is op z'n best en het meest zichzelf vanaf het water. En in je eigen tempo. Dus doe Amsterdam per waterfiets. Kom door grachtjes, op plekjes en bij cafeetjes waar je het bestaan niet van kende. En die drukke straten blijken plotseling vreselijk stil. Ontmoet een andere stad: Amsterdam te water.