Voetgolfen bij Pitch&Putt Bussloo – Cadeaubon

Voetgolfen bij Pitch&Putt Bussloo met Pluimen.nl een origineel cadeau voor elke gelegenheid. Koop deze pluim online voor verschillende prijzen. De Pluim Voucher is verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren, ieder met een eigen waarde. Je kan zelf bepalen welke waarde je kiest. Pluimen zijn er al vanaf €15 oplopend tot €1000. De waarde is niet zichtbaar voor de ontvanger. Er is altijd een bedrag dat bij de gelegenheid past.
Heel voorzichtig positioneer ik mijn balletje precies op het afslagpunt. Als ik nou een beetje naar links mik en m’n balletje flink veel vaart meegeef, dan zou ik hem toch in een keer door die looping heen moeten kunnen jagen. Ik kijk geconcentreerd van m’n balletje naar de looping en weer terug. Nog een keer haal ik diep adem om vervolgens m’n balletje heel gecontroleerd in de richting van de looping te sturen. Tergend langzaam verdwijnt hij in de metalen koker om vervolgens keihard weer mijn kant op te komen. Te zacht! Wat een akelig spelletje is dat midgetgolfen toch. Maar oh zo verslavend. Ik word er altijd vreselijk fanatiek van. En kan het absoluut niet hebben als het niet gaat zoals ik vooraf in gedachten had. Vooruit, snel nog maar een keer proberen.

Gebruik hiervoor de volgende pluim: Blauwe Pluim. Een pluim cadeaubon wordt altijd goed ontvangen. Maak een keuze uit meer dan duizenden belevenissen. Bestel dit originele cadeau via onderstaande link!

Voetgolfen bij Pitch&Putt Bussloo

Heel voorzichtig positioneer ik mijn balletje precies op het afslagpunt. Als ik nou een beetje naar links mik en m'n balletje flink veel vaart meegeef, dan zou ik hem toch in een keer door die looping heen moeten kunnen jagen. Ik kijk geconcentreerd van m'n balletje naar de looping en weer terug. Nog een keer haal ik diep adem om vervolgens m'n balletje heel gecontroleerd in de richting van de looping te sturen. Tergend langzaam verdwijnt hij in de metalen koker om vervolgens keihard weer mijn kant op te komen. Te zacht! Wat een akelig spelletje is dat midgetgolfen toch. Maar oh zo verslavend. Ik word er altijd vreselijk fanatiek van. En kan het absoluut niet hebben als het niet gaat zoals ik vooraf in gedachten had. Vooruit, snel nog maar een keer proberen.