Valentijnsdag is een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen, of kaarten. Valentijnsdag wordt gevierd op 14 februari. Oorspronkelijk was Valentijnsdag bedoeld voor mensen die anoniem de liefde wilden verklaren aan iemand. Inmiddels is het ook gewoonlijk dat je je geliefde op deze dag vertroeteld.

Nog een paar dagen en dan is het weer 14 februari, oftewel Valentijnsdag! Valentijn is elk jaar weer een test voor veel relaties. Wat vindt hij/zij romantisch om te krijgen? Het juiste cadeau zorgt voor extra vlinders in de buik, omdat je partner zich gewaardeerd voelt.

Volgens een bekend gezegde gaat liefde door de maag. Je kunt natuurlijk denken aan lekkere zoetwaren. Zo kun je je liefde verklaren in chocolade en andere lekkere zoetigheden. Maar ook met een diner voor twee in een leuk restaurant. Of bij een van de twee thuis! Waarbij je zorgt voor een romantisch sfeertje met muziek, kaarslicht, een mooi gedekte tafel en eventueel een lekker geurtje met behulp van wierook.

Je kan er ook voor kiezen om een cadeaubon voor valentijnsdag te geven. Dit doe je door bijvoorbeeld een romantische activiteit of belevenisbon te geven. Maak samen een ballonvaart voor twee door heel Nederland of geef eens wat anders cadeau. Geef een cadeaubon voor een hotel overnachting cadeau. Liefde staat centraal, en binnen de liefde draait het om jou en je partner. Besteed dus aandacht aan je geliefde en zorg voor tijd met zijn twee! Bijvoorbeeld door er lekker even uit te gaan en romantisch te overnachten in een sfeervol hotelletje, of nog beter in een kasteel.

Maak van Valentijnsdag echt iets bijzonders en geniet samen van een:
romantisch diner op 50 meter hoogte nabij Zwolle,
romantisch candlelight avondcruise in Haarlem,
cursus partner masseren,
overnachting met een pikante knipoog
tango dansles
diner in het kleinste kasteel van Nederland
Belgian chocolate dip
duo verwen arrangement
ballonvaren in een luchtballon