Trouwen voor 1 dag bij Wed and Walk in Amsterdam of op eigen locatie – Cadeaubon

Trouwen voor 1 dag bij Wed and Walk in Amsterdam of op eigen locatie met Pluimen.nl een origineel cadeau voor elke gelegenheid. Koop deze pluim online voor verschillende prijzen. De Pluim Voucher is verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren, ieder met een eigen waarde. Je kan zelf bepalen welke waarde je kiest. Pluimen zijn er al vanaf €15 oplopend tot €1000. De waarde is niet zichtbaar voor de ontvanger. Er is altijd een bedrag dat bij de gelegenheid past.
Okay, nog één keer: hebben we alles? Hoge hoed check. Ringen check. Bruidsjurk… check. Bruidsboeket check. Volgens mij zijn we er helemaal klaar voor. Grappig, nu ik hier zo voor het altaar sta, ben ik eigenlijk best een beetje nerveus. Zelfs terwijl ik weet dat het allemaal niet echt is. Maar hier in die prachtige kerk, met die statige rode loper en die mooie boog met rozen bekruipt me ineens dat gespannen gevoel. Straks ga ik nog huilen ook! De muziek zwelt aan. Daar komt de bruid. Statig schrijdt ze richting altaar. Wat ziet ze er prachtig uit! Ik moet grinniken om de hele situatie, maar voel tegelijkertijd een brok in m’n keel. Wat is ze mooi! Nog steeds…

Gebruik hiervoor de volgende pluim: Zilveren Pluim. Een pluim cadeaubon wordt altijd goed ontvangen. Maak een keuze uit meer dan duizenden belevenissen. Bestel dit originele cadeau via onderstaande link!

Trouwen voor 1 dag bij Wed and Walk in Amsterdam of op eigen locatie

Okay, nog één keer: hebben we alles? Hoge hoed check. Ringen check. Bruidsjurk... check. Bruidsboeket check. Volgens mij zijn we er helemaal klaar voor. Grappig, nu ik hier zo voor het altaar sta, ben ik eigenlijk best een beetje nerveus. Zelfs terwijl ik weet dat het allemaal niet echt is. Maar hier in die prachtige kerk, met die statige rode loper en die mooie boog met rozen bekruipt me ineens dat gespannen gevoel. Straks ga ik nog huilen ook! De muziek zwelt aan. Daar komt de bruid. Statig schrijdt ze richting altaar. Wat ziet ze er prachtig uit! Ik moet grinniken om de hele situatie, maar voel tegelijkertijd een brok in m'n keel. Wat is ze mooi! Nog steeds...