Tango dansen bij El Gancho in Utrecht – Cadeaubon

Tango dansen bij El Gancho in Utrecht met Pluimen.nl een origineel cadeau voor elke gelegenheid. Koop deze pluim online voor verschillende prijzen. De Pluim Voucher is verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren, ieder met een eigen waarde. Je kan zelf bepalen welke waarde je kiest. Pluimen zijn er al vanaf €15 oplopend tot €1000. De waarde is niet zichtbaar voor de ontvanger. Er is altijd een bedrag dat bij de gelegenheid past.
Wat een passie! De hartstocht spat er bijna vanaf. Wat kunnen die mensen prachtig dansen. Zo beheerst en soepel. Zo sensueel. Alle bewegingen komen recht uit het hart. Wie weet dat we ooit zo prachtig dansen als deze mensen op de tangosalon. Zij zijn tenslotte ook begonnen als ‘nuchtere Hollanders’ en kijk wat daar van kan komen! De intensiteit van het contact, het plezier dat ze hebben op de dansvloer. Laten we het zelf ook eens proberen, immers wie niet waagt..We genieten van de prachtige klanken van de Argentijnse tangomuziek. En wanen ons heel even in een milonga in Buenos Aires.

Gebruik hiervoor de volgende pluim: Gele Pluim. Een pluim cadeaubon wordt altijd goed ontvangen. Maak een keuze uit meer dan duizenden belevenissen. Bestel dit originele cadeau via onderstaande link!

Tango dansen bij El Gancho in Utrecht

Wat een passie! De hartstocht spat er bijna vanaf. Wat kunnen die mensen prachtig dansen. Zo beheerst en soepel. Zo sensueel. Alle bewegingen komen recht uit het hart. Wie weet dat we ooit zo prachtig dansen als deze mensen op de tangosalon. Zij zijn tenslotte ook begonnen als 'nuchtere Hollanders' en kijk wat daar van kan komen! De intensiteit van het contact, het plezier dat ze hebben op de dansvloer. Laten we het zelf ook eens proberen, immers wie niet waagt..We genieten van de prachtige klanken van de Argentijnse tangomuziek. En wanen ons heel even in een milonga in Buenos Aires.