Sushi workshop groep

Sushi workshop groep cadeaubon
Ben jij op zoek naar een originele cadeaubon? Wat dacht je van een Sushi workshop groep cadeaukaart via Good4Fun. Deze experience in Amsterdam (Uithoorn, Noord-Holland) en je beleeft . De prijs is 50.00 en klik hier voor meer informatie.

Leer het maken van Sushi tijdens een workshop.Tijdens de workshop Sushi, maak je kennis met een uitgebreid scala aan Japanse ingrediënten die gebruikt worden voor de bereiding van sushi.Je weet dan ook wat je aan moet schaffen als je zelf thuis sushi wilt gaan maken.Je wordt allereerst ontvangen met een kopje groene thee, waarna je kennis kunt maken met diverse Japanse producten.
Je gaat leren hoe je gerolde en handgevormde sushi maakt en de bijbehorende sauzen.Alle sushi's maak je zelf, je hebt dus voldoende oefening om de technieken onder de knie te krijgen.In totaal maak je minimaal 15 sushi's per persoon, waarvan we een gedeelte samen opeten, de rest mag je uiteraard mee naar huis nemen.Thuis zal men namelijk ook erg nieuwsgierig zijn naar het resultaat!Het verpakkingsmateriaal wordt voor je verzorgd en je mag het matje waarmee je de sushi heeft gerold, meenemen. Verder is het belangrijk dat .

 

Wat meer informatie over Good4FUN:

  • Gemakkelijk achteraf betalen via Riverty
  • Gratis omruilen voor andere cadeaubonnen
  • Je ontvangt de cadeaubon direct in je mailbox of per post
  • De cadeaukaart is onbeperkt geldig maar zelf verlengen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *