Subtropisch zwemmen bij Sportiom in Den Bosch – Cadeaubon

Subtropisch zwemmen bij Sportiom in Den Bosch met Pluimen.nl een origineel cadeau voor elke gelegenheid. Koop deze pluim online voor verschillende prijzen. De Pluim Voucher is verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren, ieder met een eigen waarde. Je kan zelf bepalen welke waarde je kiest. Pluimen zijn er al vanaf €15 oplopend tot €1000. De waarde is niet zichtbaar voor de ontvanger. Er is altijd een bedrag dat bij de gelegenheid past.
In ons zeeklimaat denk je vaak aan zon en water. En als het even kan aan een temperatuur van 30 graden. Je sluit je ogen en laat je fantasie de vrije loop. Omringd door palm- en bananenbomen staan de meest fantastische waterattracties voor je klaar. Je laat je gewillig meedrijven in de wildwaterbaan die dwars door de jungle stroomt. Om daarna met je vrienden naast elkaar de waterpistes af te glijden. Als je benen wat loom aanvoelen is het tijd om uit te rusten in een bad met bubbels. Daar fantaseer je verder over zonnige cocktails en lekkere snacks… doe je ogen open… welkom bij Sportiom!

Gebruik hiervoor de volgende pluim: Groene Pluim. Een pluim cadeaubon wordt altijd goed ontvangen. Maak een keuze uit meer dan duizenden belevenissen. Bestel dit originele cadeau via onderstaande link!

Subtropisch zwemmen bij Sportiom in Den Bosch

In ons zeeklimaat denk je vaak aan zon en water. En als het even kan aan een temperatuur van 30 graden. Je sluit je ogen en laat je fantasie de vrije loop. Omringd door palm- en bananenbomen staan de meest fantastische waterattracties voor je klaar. Je laat je gewillig meedrijven in de wildwaterbaan die dwars door de jungle stroomt. Om daarna met je vrienden naast elkaar de waterpistes af te glijden. Als je benen wat loom aanvoelen is het tijd om uit te rusten in een bad met bubbels. Daar fantaseer je verder over zonnige cocktails en lekkere snacks... doe je ogen open... welkom bij Sportiom!