Steptocht over de Utrechtse Heuvelrug bij Acting-Out – Cadeaubon

Steptocht over de Utrechtse Heuvelrug bij Acting-Out met Pluimen.nl een origineel cadeau voor elke gelegenheid. Koop deze pluim online voor verschillende prijzen. De Pluim Voucher is verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren, ieder met een eigen waarde. Je kan zelf bepalen welke waarde je kiest. Pluimen zijn er al vanaf €15 oplopend tot €1000. De waarde is niet zichtbaar voor de ontvanger. Er is altijd een bedrag dat bij de gelegenheid past.
Op mijn step zie ik alles anders. Ik ben niet langer een toeschouwer vanuit een tram, ik ben de stad. Het asfalt glijdt onder mijn voeten en ik glip overal tussendoor. Ik step van de ene bijzondere plek naar de andere en speur al het unieks op. Een bijzondere brug, museum, het oudste park… niets ontsnapt aan mijn aandacht. Behendig zwenk ik langs de mensen en ik voel de blikken in mijn rug. Wat heb ik toch een bekijks op mijn hippe step. Ben ik zomaar voorbij het stadhuis gestept.

Gebruik hiervoor de volgende pluim: Oranje Pluim. Een pluim cadeaubon wordt altijd goed ontvangen. Maak een keuze uit meer dan duizenden belevenissen. Bestel dit originele cadeau via onderstaande link!

Steptocht over de Utrechtse Heuvelrug bij Acting-Out

Op mijn step zie ik alles anders. Ik ben niet langer een toeschouwer vanuit een tram, ik ben de stad. Het asfalt glijdt onder mijn voeten en ik glip overal tussendoor. Ik step van de ene bijzondere plek naar de andere en speur al het unieks op. Een bijzondere brug, museum, het oudste park... niets ontsnapt aan mijn aandacht. Behendig zwenk ik langs de mensen en ik voel de blikken in mijn rug. Wat heb ik toch een bekijks op mijn hippe step. Ben ik zomaar voorbij het stadhuis gestept.