Sinterklaas cadeautjes

Sinterklaas is weer in het land, dus is het tijd voor leuke Sinterklaas cadeautjes! Aan alle cadeau's uit de zak van Sinterklaas is veel aandacht besteed en dat kan ook met de E-bon.

Zelf de cadeaubon maken? Kies een lay-out en stel een Sinterklaasrijm op en voeg deze aan de E-bon toe. Zo heb je een Sinterklaas cadeaubon met een Sinterklaasrijm samen in één cadeau. De ontvanger kan zijn cadeautjes van de Sint zelf online uitzoeken bij de vele deelnemende webwinkels. Een cadeau aan haar geven? Van speelgoed tot keukenaccessoires en van snoepgoed tot een goed boek, genoeg keuze in cadeautjes voor zowel dames als heren!

Bestel nu!

eenvoudig cadeaubon ontwerpen - kies cadeaubon

Ontwerp je eigen e-bon!

Bestel

Of kies één van de bestaande lay-outs! Voeg een persoonlijke boodschap toe en je hebt snel en simpel een leuk cadeau gemaakt!

Vriendencadeaubon!

Bestel

Met de vriendencadeaubon kun je eenvoudig een groepscadeau geven, waarbij ieder voor zich betaalt en een eigen foto toevoegt!

Over E-bon

E-bon is dé cadeaubon voor online shoppen en een ideaal cadeau om te geven op elk cadeaumoment.

  • Ontwerpen met eigen foto
  • Persoonlijke boodschap
  • De beste webshops in elke niche
  • In delen te besteden
  • Cadeau voor hem en haar

Aangesloten webshops

Brinic Toys
Fashion & Tea
Parfum.nl
Anny van Buul Juweliers
Slijterij - Wijnhandel 't Fust
Bambino Toys
UwVliegtickets
DressMy iPhone
The Little Green Bag

Sinterklaas cadeautjes: Laat ze zelf kiezen

Het mag duidelijk zijn dat de E-bon als vervanging van cadeautjes een succes is, ook voor hem als cadeau, omdat de ontvanger zelf een cadeautje mag uitzoeken. Het mooie hiervan is dat je drie keer een geluksmoment hebt. Bij het krijgen en uitpakken van het Sinterklaas cadeautje, daarna bij het uitzoeken van het Sinterklaas cadeautje bij één van de deelnemende webwinkels en als derde geluksmoment het ontvangen van het Sinterklaascadeautje via de post. 

Sterker nog, met de E-bon is het ook nog zo dat je met één cadeaubon bij meerdere aangesloten webwinkels kan winkelen, op zoek naar cadeautjes van de Sint. Het inleveren van de E-bon werkt makkelijk. Bij het betalen kies je voor E-bon, dan vul je de unieke E-boncode in en wordt het bedrag van de cadeaubon direct verrekend. Als er nog een bedrag overblijft dan kan je met dezelfde unieke E-boncode bij een andere webwinkel een product of belevenis uitzoeken en op dezelfde wijze betalen. Zodoende kan je met één E-bon meerdere Sinterklaas cadeaus maar uiteraard ook een leuk Kerst cadeau uitzoeken! Heb je meer cadeautips nodig? Kijk dan op onze tips voor Sinterklaas cadeaus pagina voor meer inspiratie.