Segway rijden bij Lot 66 in Breda – Cadeaubon

Segway rijden bij Lot 66 in Breda met Pluimen.nl een origineel cadeau voor elke gelegenheid. Koop deze pluim online voor verschillende prijzen. De Pluim Voucher is verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren, ieder met een eigen waarde. Je kan zelf bepalen welke waarde je kiest. Pluimen zijn er al vanaf €15 oplopend tot €1000. De waarde is niet zichtbaar voor de ontvanger. Er is altijd een bedrag dat bij de gelegenheid past.
Twee wielen met een plankje ertussen en een stuur. Meer is het eigenlijk niet. Maar het is gaaf! En veel minder moeilijk dan ik eigenlijk dacht. Ik leun een klein beetje naar voren en de Segway rijdt meteen vooruit. En als je naar links wil, leun je gewoon een beetje naar links. Simpel. Kind kan de was doen. Help!! Nou ga ik ineens wel heel erg hard. Wat had de instructeur ook alweer gezegd? Oh ja, gewoon rechtop gaan staan, dan sta je direct weer stil. Mogen we nu een rondje door de stad gaan maken? Wat is dit kicken! Ik wil zelf thuis ook zo’n ding!

Gebruik hiervoor de volgende pluim: Blauwe Pluim. Een pluim cadeaubon wordt altijd goed ontvangen. Maak een keuze uit meer dan duizenden belevenissen. Bestel dit originele cadeau via onderstaande link!

Segway rijden bij Lot 66 in Breda

Twee wielen met een plankje ertussen en een stuur. Meer is het eigenlijk niet. Maar het is gaaf! En veel minder moeilijk dan ik eigenlijk dacht. Ik leun een klein beetje naar voren en de Segway rijdt meteen vooruit. En als je naar links wil, leun je gewoon een beetje naar links. Simpel. Kind kan de was doen. Help!! Nou ga ik ineens wel heel erg hard. Wat had de instructeur ook alweer gezegd? Oh ja, gewoon rechtop gaan staan, dan sta je direct weer stil. Mogen we nu een rondje door de stad gaan maken? Wat is dit kicken! Ik wil zelf thuis ook zo'n ding!