Schaatsen op de 3-km ijsbaan in de natuur van Flevonice in Biddinghuizen – Cadeaubon

Schaatsen op de 3-km ijsbaan in de natuur van Flevonice in Biddinghuizen met Pluimen.nl een origineel cadeau voor elke gelegenheid. Koop deze pluim online voor verschillende prijzen. De Pluim Voucher is verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren, ieder met een eigen waarde. Je kan zelf bepalen welke waarde je kiest. Pluimen zijn er al vanaf €15 oplopend tot €1000. De waarde is niet zichtbaar voor de ontvanger. Er is altijd een bedrag dat bij de gelegenheid past.
Zo, de schaatsen zijn ondergebonden, we kunnen op pad. We glijden door grotten, klimmen over kleine heuveltjes en af en toe steekt een gure poolwind op. Brrr het is hier koud, maar wat heb ik het hier ontzettend naar m’n zin. Het doet me een beetje denken aan de wintersport, maar dan op schaatsen in plaats van ski’s. Heb je die icegames al gezien? Zullen we die zo even gaan doen? En daarna ben ik wel toe aan een lekkere warme chocomelk. Wat een fantastische ijsbaan is dit! ‘Echt werkijs’, zou Mart Smeets zeggen. Is eens een keer wat anders dan alleen maar rondjes schaatsen.

Gebruik hiervoor de volgende pluim: Paarse Pluim. Een pluim cadeaubon wordt altijd goed ontvangen. Maak een keuze uit meer dan duizenden belevenissen. Bestel dit originele cadeau via onderstaande link!

Schaatsen op de 3-km ijsbaan in de natuur van Flevonice in Biddinghuizen

Zo, de schaatsen zijn ondergebonden, we kunnen op pad. We glijden door grotten, klimmen over kleine heuveltjes en af en toe steekt een gure poolwind op. Brrr het is hier koud, maar wat heb ik het hier ontzettend naar m'n zin. Het doet me een beetje denken aan de wintersport, maar dan op schaatsen in plaats van ski's. Heb je die icegames al gezien? Zullen we die zo even gaan doen? En daarna ben ik wel toe aan een lekkere warme chocomelk. Wat een fantastische ijsbaan is dit! 'Echt werkijs', zou Mart Smeets zeggen. Is eens een keer wat anders dan alleen maar rondjes schaatsen.