Proef de Smaak bij het Gulpener Bierhuys – Cadeaubon

Proef de Smaak bij het Gulpener Bierhuys met Pluimen.nl een origineel cadeau voor elke gelegenheid. Koop deze pluim online voor verschillende prijzen. De Pluim Voucher is verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren, ieder met een eigen waarde. Je kan zelf bepalen welke waarde je kiest. Pluimen zijn er al vanaf €15 oplopend tot €1000. De waarde is niet zichtbaar voor de ontvanger. Er is altijd een bedrag dat bij de gelegenheid past.
Zo’n biertje smaakt extra lekker nu ik weet hoe het gebrouwen wordt. Ik sta tussen de glimmende ketels van een bierbrouwerij en zojuist is mij haarfijn uitgelegd wat er tijdens het productieproces allemaal gebeurt. Eerst is er mout, dat zijn gekiemde gerstkorrels. Daaraan wordt water toegevoegd en als die vloeistof geleidelijk wordt verwarmd, ontstaan suikers uit het zetmeel van de graankorrels. Op het kookpunt wordt hop toegevoegd voor een bittere smaak en een stabiele schuimkraag. Tot slot moet het bier gisten. Best een ingewikkeld proces, naar eeuwenoude tradities. Proost, mensen! Op dit prachtige ambacht!

Gebruik hiervoor de volgende pluim: Blauwe Pluim. Een pluim cadeaubon wordt altijd goed ontvangen. Maak een keuze uit meer dan duizenden belevenissen. Bestel dit originele cadeau via onderstaande link!

Proef de Smaak bij het Gulpener Bierhuys

Zo'n biertje smaakt extra lekker nu ik weet hoe het gebrouwen wordt. Ik sta tussen de glimmende ketels van een bierbrouwerij en zojuist is mij haarfijn uitgelegd wat er tijdens het productieproces allemaal gebeurt. Eerst is er mout, dat zijn gekiemde gerstkorrels. Daaraan wordt water toegevoegd en als die vloeistof geleidelijk wordt verwarmd, ontstaan suikers uit het zetmeel van de graankorrels. Op het kookpunt wordt hop toegevoegd voor een bittere smaak en een stabiele schuimkraag. Tot slot moet het bier gisten. Best een ingewikkeld proces, naar eeuwenoude tradities. Proost, mensen! Op dit prachtige ambacht!