Percussieworkshop bij Nausad Drums in Utrecht – Cadeaubon

Percussieworkshop bij Nausad Drums in Utrecht met Pluimen.nl een origineel cadeau voor elke gelegenheid. Koop deze pluim online voor verschillende prijzen. De Pluim Voucher is verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren, ieder met een eigen waarde. Je kan zelf bepalen welke waarde je kiest. Pluimen zijn er al vanaf €15 oplopend tot €1000. De waarde is niet zichtbaar voor de ontvanger. Er is altijd een bedrag dat bij de gelegenheid past.
Mijn djembé en ik zijn helemaal één! De lage beats dreunen door tot in m’n tenen en m’n buik. Als vanzelf beweeg ik mee op de maat van onze muziek. Wat een geweldig gevoel is dit! Ik ga helemaal op in m’n eigen ritme, maar toch klinken we met z’n allen samen als een te gek stuk muziek. Samen muziek maken is geweldig! Straks gaan we ook nog even een stukje Latin proberen. Het zal mij benieuwen hoe ik het er op de conga van af breng.

Gebruik hiervoor de volgende pluim: Bronzen Pluim. Een pluim cadeaubon wordt altijd goed ontvangen. Maak een keuze uit meer dan duizenden belevenissen. Bestel dit originele cadeau via onderstaande link!

Percussieworkshop bij Nausad Drums in Utrecht

Mijn djembé en ik zijn helemaal één! De lage beats dreunen door tot in m'n tenen en m'n buik. Als vanzelf beweeg ik mee op de maat van onze muziek. Wat een geweldig gevoel is dit! Ik ga helemaal op in m'n eigen ritme, maar toch klinken we met z'n allen samen als een te gek stuk muziek. Samen muziek maken is geweldig! Straks gaan we ook nog even een stukje Latin proberen. Het zal mij benieuwen hoe ik het er op de conga van af breng.