Pathé cadeaubon €24.99

Pathé cadeaubon
Koop nu een bij Pathé cadeaubon cadeaubon bij Greetz.nl voor €24.99. Een cadeaubon is altijd leuk om te geven en te krijgen.

Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor een filmliefhebber? Geef de Pathé cadeaubon cadeau! Met keuze uit 27 verschillende bioscopen verspreid door heel Nederland is er voor iedereen wel een Pathé bioscoop in de buurt. De cadeaubon is inwisselbaar bij alle Pathé bioscopen en te gebruiken bij Pathé Thuis. Ook kan je met deze cadeaubon eten & drinken kopen bij een Pathé bioscoop. Pathé giftcard Waarde van de bon: €25;- Exclusief eenmalig administratiekosten t.w.v. € 1,95 De cadeaubon is 2 jaar geldig Over Pathé: ‘De wonderlijke wereld van films delen met zoveel mogelijk mensen’: zo omschreven de vier gebroeders Pathé in 1896 hun ambitie bij de start van hun gezamenlijke bedrijf. In die beginjaren van de cinematografie pionierden de broers zowel met het produceren van films als het ontwikkelen van apparatuur ervoor. En met succes: binnen enkele jaren was Pathé uitgegroeid tot de grootste producent van filmapparatuur én films ter wereld. Pathé heeft 27 bioscopen, met in totaal 212 schermen. De bioscopen zijn verdeeld over heel Nederland; van Groningen tot Maastricht en van Scheveningen tot Arnhem. Vind jouw dichtstbijzijnde Pathé bioscoop op https://www.pathe.nl/bioscopen . Let op: niet te besteden in België Toch op zoek naar een andere cadeaubon? Bekijk alle belevenis cadeaubonnen .

Pathé cadeaubon

Een cadeaubon van Greetz wordt altijd goed ontvangen! Bestel deze cadeaubon via bovenstaande link voor slechts €24.99! Is de Pathé cadeaubon niet wat je zoekt? Geen probleem: wij hebben meer dan 100 cadeaubonnen te koop via onze website. Hier vindt je altijd het juiste cadeau!