Ontvang tailormade kleding van Springbuck – Cadeaubon

Ontvang tailormade kleding van Springbuck met Pluimen.nl een origineel cadeau voor elke gelegenheid. Koop deze pluim online voor verschillende prijzen. De Pluim Voucher is verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren, ieder met een eigen waarde. Je kan zelf bepalen welke waarde je kiest. Pluimen zijn er al vanaf €15 oplopend tot €1000. De waarde is niet zichtbaar voor de ontvanger. Er is altijd een bedrag dat bij de gelegenheid past.
Kleren maken de man. Dat zeggen ze altijd, maar andersom kan ook. Ik laat mijn kleren tegenwoordig maken! Mijn overhemden, kostuums, broeken en colberts: stuk voor stuk tailormade en volledig op mijn lijf geschreven. Ze komen thuis bij me langs of op kantoor om mijn maten te nemen en mijn wensen te bespreken, en een paar weken later heb ik m’n kleding al thuis. Alles pas perfect en de stoffen zijn helemaal afgestemd op mijn eigen smaak. Mijn eigen kleermaker, dat had ik veel eerder moeten doen!

Gebruik hiervoor de volgende pluim: Gouden Pluim. Een pluim cadeaubon wordt altijd goed ontvangen. Maak een keuze uit meer dan duizenden belevenissen. Bestel dit originele cadeau via onderstaande link!

Ontvang tailormade kleding van Springbuck

Kleren maken de man. Dat zeggen ze altijd, maar andersom kan ook. Ik laat mijn kleren tegenwoordig maken! Mijn overhemden, kostuums, broeken en colberts: stuk voor stuk tailormade en volledig op mijn lijf geschreven. Ze komen thuis bij me langs of op kantoor om mijn maten te nemen en mijn wensen te bespreken, en een paar weken later heb ik m'n kleding al thuis. Alles pas perfect en de stoffen zijn helemaal afgestemd op mijn eigen smaak. Mijn eigen kleermaker, dat had ik veel eerder moeten doen!