Momento lunch voor 2 €31.00

Momento lunch voor 2
Koop nu een bij Momento lunch voor 2 cadeaubon bij Greetz.nl voor €31.00. Een cadeaubon is altijd leuk om te geven en te krijgen.

Wil je iemand verrassen met een heerlijke lunch? Met een cadeaubon van Momento zit je altijd goed en weet je zeker dat de ontvanger zijn of haar cadeau leuk vindt! De ontvanger kan met deze lunch zelf een keuze maken uit de ruim 300 aangesloten restaurants en genieten van heerlijke sandwiches, soepjes of verrukkelijke salades. Dat is nog eens een lekker cadeau! Momento lunch voor 2 Exclusief eenmalig administratiekosten t.w.v. € 1,00 De cadeaubon is 2 jaar geldig Geniet samen tijdens een heerlijke lunch van luxe belegde broodjes, smakelijke soepen en verrassende salades. Met 300 locaties aangesloten op deze Momento Gift Box weet je zeker dat er ook bij jou in de buurt een mooie gelegenheid zit om met z’n tweeën te genieten van een heerlijke lunch. Benieuwd waar je de gift box allemaal kan gebruiken? Ga naar momentogiftbox.nl voor een overzicht van alle locaties. Toch op zoek naar een andere cadeaukaart? Bekijk alle drinken en eten cadeaubonnen.

Momento lunch voor 2

Een cadeaubon van Greetz wordt altijd goed ontvangen! Bestel deze cadeaubon via bovenstaande link voor slechts €31.00! Is de Momento lunch voor 2 niet wat je zoekt? Geen probleem: wij hebben meer dan 100 cadeaubonnen te koop via onze website. Hier vindt je altijd het juiste cadeau!