Momento high tea voor 2 €38.00

Momento high tea voor 2
Koop nu een bij Momento high tea voor 2 cadeaubon bij Greetz.nl voor €38.00. Een cadeaubon is altijd leuk om te geven en te krijgen.

Met deze cadeaukaart geef je iemand een leuk uitje cadeau, lekker borrelen en bijkletsen met diverse lekkernijen. Wie maak jij blij met een uitstapje naar een gezellige bar of een lekker terras? Deze giftcard is een leuk cadeau voor iemand die geslaagd of jarig is, om je ouders te verrassen of om iemand te bedanken! Want wat is er nu leuker dan iemand bedanken met een gezellig uitje? Momento high tea voor 2 Exclusief eenmalig administratiekosten t.w.v. € 1,00 De cadeaubon is 2 jaar geldig Heerlijke scones, talloze gebakjes en mini sandwiches en gezellig bijkletsen bij één van de 200 high tea locaties in Nederland. Ken jij iemand bij wie dit als muziek in de oren klinkt? Dan is deze cadeaubon het perfecte cadeau! Stuur de gift card op naar degene die je wilt verrassen of laat hem naar jezelf sturen, zodat je deze cadeau kan geven als je langs gaat. Benieuwd naar de locaties waar je de gift box kan gebruiken? Ga naar momentogiftbox.nl voor een overzicht van alle locaties. Toch op zoek naar een andere cadeaukaart? Bekijk alle drinken en eten cadeaubonnen.

Momento high tea voor 2

Een cadeaubon van Greetz wordt altijd goed ontvangen! Bestel deze cadeaubon via bovenstaande link voor slechts €38.00! Is de Momento high tea voor 2 niet wat je zoekt? Geen probleem: wij hebben meer dan 100 cadeaubonnen te koop via onze website. Hier vindt je altijd het juiste cadeau!