Momento Borrel & Hapje voor 2 €22.00

Momento Borrel & Hapje voor 2
Koop nu een bij Momento Borrel & Hapje voor 2 cadeaubon bij Greetz.nl voor €22.00. Een cadeaubon is altijd leuk om te geven en te krijgen.

Met deze cadeaukaart geef je iemand een leuk uitje cadeau, lekker borrelen en bijkletsen met een hapje erbij. Wie maak jij blij met een uitstapje naar een gezellige bar of een lekker terras? Deze giftcard is een leuk cadeau voor iemand die geslaagd of jarig is, om je ouders te verrassen of om iemand te bedanken! Want wat is er nu leuker dan iemand bedanken met een gezellig uitje? Momento Borrel & Hapje voor 2 Exclusief eenmalig administratiekosten t.w.v. € 1,00 De cadeaubon is 2 jaar geldig Van gezellig restaurant tot sfeervolle cocktailbar. Met 250 locaties aangesloten op deze Momento Gift Box weet je zeker dat er ook bij jou in de buurt een mooie gelegenheid zit om met z’n tweeën te genieten van een borrel en een hapje. Benieuwd waar je de gift box allemaal kan gebruiken? Ga naar momentogiftbox.nl voor een overzicht van alle locaties. Toch op zoek naar een andere cadeaukaart? Bekijk alle drinken en eten cadeaubonnen.

Momento Borrel & Hapje voor 2

Een cadeaubon van Greetz wordt altijd goed ontvangen! Bestel deze cadeaubon via bovenstaande link voor slechts €22.00! Is de Momento Borrel & Hapje voor 2 niet wat je zoekt? Geen probleem: wij hebben meer dan 100 cadeaubonnen te koop via onze website. Hier vindt je altijd het juiste cadeau!