greetz Momento 3-gangen diner voor 2

Momento 3-gangen diner voor 2 €59.00

Koop nu een bij Momento 3-gangen diner voor 2 cadeaubon bij Greetz.nl voor €59.00. Een cadeaubon is altijd leuk om te geven en te krijgen.

Met deze cadeaukaart geef je iemand een leuk uitje cadeau, lekker borrelen en bijkletsen onder het genot van een heerlijk 3-gangen diner. Wie maak jij blij met een uitstapje naar een gezellig restaurant? Deze giftcard is een leuk cadeau voor iemand die geslaagd of jarig is, om je ouders te verrassen of om iemand te bedanken! Want wat is er nu leuker dan iemand bedanken met een gezellig uitje? Momento 3-gangen diner voor 2 Exclusief eenmalig administratiekosten t.w.v. € 1,95 De cadeaubon is 2 jaar geldig Verras culinair met een uitgebreid diner bij een gezellig restaurant. Er zijn meer dan 300 restaurants aangesloten bij deze cadeaukaart waarbij je kunt genieten van een heerlijk voor-, hoofd- en nagerecht. Zo geef je iemand een cadeau waar hij of zij sowieso blij mee is en door (of met) jou een heerlijke avond heeft. Benieuwd welke locaties zijn aangesloten op deze gift box? Ga naar Momentogiftbox.nl en spot jouw ideale locatie! Toch op zoek naar een andere cadeaukaart? Bekijk alle drinken en eten cadeaubonnen.

Momento 3-gangen diner voor 2

Een cadeaubon van Greetz wordt altijd goed ontvangen! Bestel deze cadeaubon via bovenstaande link voor slechts €59.00! Is de Momento 3-gangen diner voor 2 niet wat je zoekt? Geen probleem: wij hebben meer dan 100 cadeaubonnen te koop via onze website. Hier vindt je altijd het juiste cadeau!