amazon webshop cadeaukaart

Manchester United – Voetbaltrip cadeaubon

Koop nu een bij Manchester United – Voetbaltrip cadeaubon bij GiftForYou.nl voor €780.00.

Welkom in Manchester; dé thuisbasis van het Engelse voetbal. Kom Manchester United, de meest succesvolle voetbalclub van Engeland, aanmoedigen. De wedstrijd vindt plaats op Old Trafford, een ware voetbal tempel!nMet Tick’nBox, kun je de thuiswedstrijd van jouw keuze bijwonen (in Manchester)nnDeze box geeft je 2 tickets voor een klassieke thuiswedstrijd* van Manchester United + 1 overnachting in een hotel naar keuze in Manchester.nn*Klassieke wedstrijden zijn goed voor bijna de helft van alle wedstrijden. De andere wedstrijden zijn toegankelijk mits een supplement.nnKies jouw wedstrijd en geniet van een unieke ervaring.nDit beleveniscadeau is geldig voor 2 personen en is 24 maanden geldig vanaf de aankoopdatum.n Dit is een product van het merk Tick’n Box. Dit beleveniscadeau is 2 jaar geldig vanaf de aankoopdatum. De “Verlies & Diefstal Garantie” is niet van toepassing op dit product. Producten van het merk Tick’n Box komen niet in aanmerking voor commerciële acties of lopende acties. Tick’n Box kan niet worden betaald met een Tegoed.

Een belevenisbon van Gift For You wordt altijd goed ontvangen! Bestel deze cadeaubon via onderstaande link voor slechts €780.00! Is de Manchester United – Voetbaltrip niet wat je zoekt? Geen probleem: wij hebben meer dan 1000 belevenisbonnen te koop via onze website. Hier vindt je altijd het juiste cadeau!

Manchester United - Voetbaltrip

Welkom in Manchester; dé thuisbasis van het Engelse voetbal. Kom Manchester United, de meest succesvolle voetbalclub van Engeland, aanmoedigen. De wedstrijd vindt plaats op Old Trafford, een ware voetbal tempel!nMet Tick'nBox, kun je de thuiswedstrijd van jouw keuze bijwonen (in Manchester)nnDeze box geeft je 2 tickets voor een klassieke thuiswedstrijd* van Manchester United + 1 overnachting in een hotel naar keuze in Manchester.nn*Klassieke wedstrijden zijn goed voor bijna de helft van alle wedstrijden. De andere wedstrijden zijn toegankelijk mits een supplement.nnKies jouw wedstrijd en geniet van een unieke ervaring.nDit beleveniscadeau is geldig voor 2 personen en is 24 maanden geldig vanaf de aankoopdatum.n<span style= Dit is een product van het merk Tick’n Box. Dit beleveniscadeau is 2 jaar geldig vanaf de aankoopdatum. De “Verlies & Diefstal Garantie” is niet van toepassing op dit product. Producten van het merk Tick’n Box komen niet in aanmerking voor commerciële acties of lopende acties. Tick’n Box kan niet worden betaald met een Tegoed.” width=”250″ />