Licht Graffiti workshop bij Graffitinetwerk – Cadeaubon

Licht Graffiti workshop bij Graffitinetwerk met Pluimen.nl een origineel cadeau voor elke gelegenheid. Koop deze pluim online voor verschillende prijzen. De Pluim Voucher is verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren, ieder met een eigen waarde. Je kan zelf bepalen welke waarde je kiest. Pluimen zijn er al vanaf €15 oplopend tot €1000. De waarde is niet zichtbaar voor de ontvanger. Er is altijd een bedrag dat bij de gelegenheid past.
Na een korte uitleg over de materialen en de vaktermen gaan we aan de slag. Of wij net zo goed zijn als de professionals moet nog blijken, maar we zien er in ieder geval al wel heel professioneel uit met onze beschermende mondkapjes. En, ook belangrijk, we zijn vastberaden om deze kale grijze muur eens een flinke opknapbeurt te geven. Na een voorzichtig begin klinkt overal het sissende geluid van de spuitbussen. Misschien moet daar iets meer kleur… Die letter is niet helemaal symmetrisch, maar wat maakt het uit. Het wordt hartstikke mooi! Voor beginners hebben we toch een behoorlijk kunstwerk afgeleverd.

Gebruik hiervoor de volgende pluim: Paarse Pluim. Een pluim cadeaubon wordt altijd goed ontvangen. Maak een keuze uit meer dan duizenden belevenissen. Bestel dit originele cadeau via onderstaande link!

Licht Graffiti workshop bij Graffitinetwerk

Na een korte uitleg over de materialen en de vaktermen gaan we aan de slag. Of wij net zo goed zijn als de professionals moet nog blijken, maar we zien er in ieder geval al wel heel professioneel uit met onze beschermende mondkapjes. En, ook belangrijk, we zijn vastberaden om deze kale grijze muur eens een flinke opknapbeurt te geven. Na een voorzichtig begin klinkt overal het sissende geluid van de spuitbussen. Misschien moet daar iets meer kleur... Die letter is niet helemaal symmetrisch, maar wat maakt het uit. Het wordt hartstikke mooi! Voor beginners hebben we toch een behoorlijk kunstwerk afgeleverd.