Leer vliegen in een watervliegtuig bij Sky High Events – Cadeaubon

Leer vliegen in een watervliegtuig bij Sky High Events met Pluimen.nl een origineel cadeau voor elke gelegenheid. Koop deze pluim online voor verschillende prijzen. De Pluim Voucher is verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren, ieder met een eigen waarde. Je kan zelf bepalen welke waarde je kiest. Pluimen zijn er al vanaf €15 oplopend tot €1000. De waarde is niet zichtbaar voor de ontvanger. Er is altijd een bedrag dat bij de gelegenheid past.
Rakelings scheren we met ons vliegtuigje over het water. Een aantal schippers van pleziervaartuigjes kijkt verstoord omhoog. Je ziet ze bijna denken: “hij zal toch niet.” Maar dat gaan we dus gewoon wel even doen. Ik zit namelijk in een watervliegtuigje. Hoe cool is dat? Voorzichtig gaat het vliegtuig omlaag. De drijvers raken het water. Sneller dan een speedboot scheren we op het water. Maar voor ik het weet dobberen we rustig in het rond. De adrenaline giert door m’n lijf. Zo dadelijk stijgen we weer op van het water. Ik kan me er nu al op verheugen.

Gebruik hiervoor de volgende pluim: Zilveren Pluim. Een pluim cadeaubon wordt altijd goed ontvangen. Maak een keuze uit meer dan duizenden belevenissen. Bestel dit originele cadeau via onderstaande link!

Leer vliegen in een watervliegtuig bij Sky High Events

Rakelings scheren we met ons vliegtuigje over het water. Een aantal schippers van pleziervaartuigjes kijkt verstoord omhoog. Je ziet ze bijna denken: