Lasergamen bij Lot66 in Breda – Cadeaubon

Lasergamen bij Lot66 in Breda met Pluimen.nl een origineel cadeau voor elke gelegenheid. Koop deze pluim online voor verschillende prijzen. De Pluim Voucher is verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren, ieder met een eigen waarde. Je kan zelf bepalen welke waarde je kiest. Pluimen zijn er al vanaf €15 oplopend tot €1000. De waarde is niet zichtbaar voor de ontvanger. Er is altijd een bedrag dat bij de gelegenheid past.
Het jagen zit van oudsher in ons bloed. Sluipend achter grote obstakels probeer ik een glimp van mijn tegenstander te vangen. Hij moet ergens in de buurt zijn. De geluiden om mij heen maken het lastig hem exact te lokaliseren. Wacht, zie ik daar iets? Ik stap erop af met mijn gun in gereedheid. Ahh wat nu, ik ben van achteren beschoten. Wie was het? Op mijn display zie ik de dader. Snel de concentratie herpakken. It’s payback time!

Gebruik hiervoor de volgende pluim: Groene Pluim. Een pluim cadeaubon wordt altijd goed ontvangen. Maak een keuze uit meer dan duizenden belevenissen. Bestel dit originele cadeau via onderstaande link!

Lasergamen bij Lot66 in Breda

Het jagen zit van oudsher in ons bloed. Sluipend achter grote obstakels probeer ik een glimp van mijn tegenstander te vangen. Hij moet ergens in de buurt zijn. De geluiden om mij heen maken het lastig hem exact te lokaliseren. Wacht, zie ik daar iets? Ik stap erop af met mijn gun in gereedheid. Ahh wat nu, ik ben van achteren beschoten. Wie was het? Op mijn display zie ik de dader. Snel de concentratie herpakken. It's payback time!