Klus – Cadeau €15.00

Klus - Cadeau
Koop nu een bij Klus – Cadeau cadeaubon bij Greetz.nl voor €15.00. Een cadeaubon is altijd leuk om te geven en te krijgen.

Klus Cadeau is het ideale cadeautje voor de klussers onder ons! Verras iemand die graag in en rond het huis aan het klussen is met deze gift card. De ontvanger kan zelf een keuze maken uit het ruime assortiment van de vier bouwmarktketens met tientallen vestigingen die meedoen in Nederland. Zo weet je zeker dat hij of zij iets aan jouw cadeau heeft. Productinformatie Klus Cadeau Waarde: 15 euro Exclusief eenmalig administratiekosten t.w.v. € 1,00 De cadeaubon is 2 jaar geldig Toch een andere cadeaubon? Bekijk alle cadeaubonnen. Over Klus Cadeau Klus Cadeau is een open waarde cadeaukaart die te besteden is bij alle winkels van Praxis, Hubo, Multimate Hornbach en De Verfzaak. Ook is de kaart in te leveren bij de klushulpservice van Centraal Beheer. Liefhebbers van bloemen en planten kunnen nu ook terecht bij Bloomitup en Bloomon. De ontvanger van de cadeaukaart heeft keuze uit het gehele assortiment van deze bouwmarkten en doe-het-zelfwinkels. Van gereedschap en verf tot aan meubelen en tuinverlichting; de ontvanger kiest zelf zijn of haar gewenste product(en). De waarde van de cadeaukaart kan de gever zelf bepalen, want de kaart is oplaadbaar tussen de €15;- en €50-. Klus Cadeau is een product van Klus Cadeau B.V. Iets extra’s aan je cadeau toevoegen? Opzoek naar een manier om je verrassing nét dat beetje extra ‘wow’ te geven? Met onze betoverende verrassingsversterkertjes voeg je een vleugje meer magie toe aan ieder cadeau. Bekijk hier de productinformatie . Waarom Greetz: Iemand verrassen of even laten weten dat je aan hem of haar denkt, doe je met Greetz. Of er nu iemand jarig is of een steuntje in de rug kan gebruiken, een persoonlijke kaart of mooi cadeautje kan veel betekenen. Dit arrangement is te bestellen met jouw persoonlijke boodschap op een kaart naar keuze. De bezorging van dit product kan alle dagen van de week.

Klus - Cadeau

Een cadeaubon van Greetz wordt altijd goed ontvangen! Bestel deze cadeaubon via bovenstaande link voor slechts €15.00! Is de Klus – Cadeau niet wat je zoekt? Geen probleem: wij hebben meer dan 100 cadeaubonnen te koop via onze website. Hier vindt je altijd het juiste cadeau!