Kids Cadeau €20.00

Kids Cadeau
Koop nu een bij Kids Cadeau cadeaubon bij Greetz.nl voor €20.00. Een cadeaubon is altijd leuk om te geven en te krijgen.

Bij een kinderverjaardag blijft het moeilijk om voor een specifieke leeftijd van een kind iets uit te kiezen. De één kan het speelgoed bijvoorbeeld nog niet gebruiken, terwijl de ander van dezelfde leeftijd het al ‘kinderachtig’ vindt. Kids Cadeau is het allerleukste cadeau voor kinderen vanaf 3 jaar! De ontvanger kan namelijk cadeautjes uitkiezen bij allerlei winkels, maar hij of zij kan ook kiezen uit ontelbaar veel activiteiten. Van kinderboeken, spelletjes en weekbladen tot een actief dagje uit: met de giftcard van Kids Cadeau kan het allemaal. Zo zal je nooit met een ‘kinderachtig’ cadeau aankomen op een kinderverjaardag. Kids Cadeau giftcard Waarde van de bon: €20;- Exclusief eenmalig administratiekosten t.w.v. € 1,00 De cadeaubon is 2 jaar geldig Over Kids Cadeau: Met de Kids Cadeaukaart kan de ontvanger shoppen bij de Hema, C&A, Bruna maar ook voor een gezellig dagje naar Monkey Town. Benieuwd welke locaties allemaal zijn aangesloten bij de Kids Cadeaukaart? Vind jouw ideale locatie op https://www.dekidscadeaukaart.nl/search/ Toch liever een andere cadeaukaart? Bekijk alle cadeaubonnen voor belevenissen.

Kids Cadeau

Een cadeaubon van Greetz wordt altijd goed ontvangen! Bestel deze cadeaubon via bovenstaande link voor slechts €20.00! Is de Kids Cadeau niet wat je zoekt? Geen probleem: wij hebben meer dan 100 cadeaubonnen te koop via onze website. Hier vindt je altijd het juiste cadeau!