Kennismaken met Aerobatic vliegen van Sky High Events in Lelystad – Cadeaubon

Kennismaken met Aerobatic vliegen van Sky High Events in Lelystad met Pluimen.nl een origineel cadeau voor elke gelegenheid. Koop deze pluim online voor verschillende prijzen. De Pluim Voucher is verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren, ieder met een eigen waarde. Je kan zelf bepalen welke waarde je kiest. Pluimen zijn er al vanaf €15 oplopend tot €1000. De waarde is niet zichtbaar voor de ontvanger. Er is altijd een bedrag dat bij de gelegenheid past.
Tergend langzaam rolt ons vliegtuigje naar het begin van de startbaan. Heel even twijfel ik of ik dit echt wel wil. Dan duwt de piloot de gashendel naar voren en het vliegtuig sprint stuiterend naar voren. In no time hangen we in de lucht. We rollen direct een paar keer om en eindigen de manoeuvre op z’n kop! Heel even draait m’n maag zich om, maar dan giert de adrenaline door m’n lijf. Kicken is dit! Dan mag ik zelf. Langzaam trek ik de knuppel naar me toe en voor ik het weet zitten we in een looping. De wereld draait om me heen, ik ben zwaar en daarna even heel erg licht. Wat is dit gaaf! Ik voel me vrij als een vogel.

Gebruik hiervoor de volgende pluim: Gouden Pluim. Een pluim cadeaubon wordt altijd goed ontvangen. Maak een keuze uit meer dan duizenden belevenissen. Bestel dit originele cadeau via onderstaande link!

Kennismaken met Aerobatic vliegen van Sky High Events in Lelystad

Tergend langzaam rolt ons vliegtuigje naar het begin van de startbaan. Heel even twijfel ik of ik dit echt wel wil. Dan duwt de piloot de gashendel naar voren en het vliegtuig sprint stuiterend naar voren. In no time hangen we in de lucht. We rollen direct een paar keer om en eindigen de manoeuvre op z'n kop! Heel even draait m'n maag zich om, maar dan giert de adrenaline door m'n lijf. Kicken is dit! Dan mag ik zelf. Langzaam trek ik de knuppel naar me toe en voor ik het weet zitten we in een looping. De wereld draait om me heen, ik ben zwaar en daarna even heel erg licht. Wat is dit gaaf! Ik voel me vrij als een vogel.