amazon webshop cadeaukaart

IJsproeverij bij Proef! in Schoonhoven Cadeaubon

Koop nu een IJsproeverij bij Proef! in Schoonhoven cadeaubon bij Belevenissen.nl voor €14.95.

Geniet van een feestelijk geserveerd ijsschilderij met vijf smaken ambachtelijk zilverijs van de bekroonde meester-ijsbereiders uit het Groene Hart. Na de belevenis ontvang je een infopakket met een stadskaart, diverse kortingsbonnen en drie wandelingen waarmee je na afloop al het leuks van Schoonhoven kunt ontdekken.. IJsproeverij bij Proef! in Schoonhoven

Een belevenisbon van Belevenissen wordt altijd goed ontvangen! Van verjaardagscadeau tot huwelijkscadeau een cadeaukaart is altijd geslaagd. Bestel deze cadeaubon via onderstaande link voor slechts €14.95! Is de IJsproeverij bij Proef! in Schoonhoven niet wat je zoekt? Geen probleem: wij hebben meer dan 1000 belevenisbonnen te koop via onze website. Bij ons vindt je altijd het juiste cadeau!

IJsproeverij bij Proef! in Schoonhoven belevenissen.nl

Geniet van een feestelijk geserveerd ijsschilderij met vijf smaken ambachtelijk zilverijs van de bekroonde meester-ijsbereiders uit het Groene Hart. Na de belevenis ontvang je een infopakket met een stadskaart, diverse kortingsbonnen en drie wandelingen waarmee je na afloop al het leuks van Schoonhoven kunt ontdekken.