Google Play Gift Card Variabel kopen

Koop nu een Google Play Gift Card Variabel bij Primera.nl. Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd.

Met de Google Play Gift Card heb je toegang tot miljoenen boeken, liedjes, apps, spellen en nog veel meer mogelijkheden, die de Google Play Store te bieden heeft!
Geef de kaart cadeau of gebruik ‘m voor je eigen aankopen op het web of je Android apparaat. Een creditkaart is niet meer nodig!

Geniet van muziek, films, boeken, Android-apps en meer op Google Play. U kunt uw favoriete inhoud kopen en gebruiken op internet, en op uw Android-telefoon of -tablet.

Cadeaubon inwisselen via internet:
1: Ga naar play.google.com/inwisselen
2: Kras het label weg en geef de code van de cadeaubon op
3: Begin met winkelen. De waarde van uw cadeaubon wordt toegevoegd aan uw Google Play-tegoed

Cadeaubon inwisselen via een Android-telefoon of -tablet.
1: Start de Google Play Store-app op uw Android-telefoon of -tablet
2: Selecteer Inwisselen
3: Kras het label weg en geef de code van de cadeaubon op.
4: Begin met winkelen. De waarde van uw cadeaubon wordt toegevoegd aan uw Google Play-tegoed

Algemene voorwaarden: Cadeaubon uitgegeven door Google Commerce Limited (GCL). Geldig voor personen vanaf 13 jaar, woonachtig in Nederland. Voor activering en gebruik is een Google Payments-account en internettoegang noodzakelijk. Alleen bruikbaar voor aankoop van Google Play-tegoed, dat alleen kan worden gebruikt voor aankopen op Google Play. Niet bruikbaar voor hardware en abonnementen, tenzij specifiek vermeld (zie hiervoor de volledige voorwaarden). Andere beperkingen op aankopen kunnen worden toegepast. Geen gebruikskosten of vervaldatum. Terugbetaling van aankooptransacties geschiedt door creditering van het Google Play-saldo voor Cadeaubonnen voor toekomstig gebruik. Cadeaubon is niet inwisselbaar voor contant geld of andere cadeaubonnen, kan niet worden opgewaardeerd, kan niet worden gecombineerd met tegoed anders dan Google Play-tegoed, kan niet worden doorverkocht, geruild of overgedragen voor iets van waarde, tenzij wettelijk vereist. De limieten van Google Payments zijn van toepassing. Bij aankoop wordt men eigenaar van de Cadeaubon en draagt men het risico van verlies of ongeautoriseerd gebruik. Ga daarom zorgvoldig om met de Cadeaubon. Een Google Payments-account kan worden opgeschort of beëindigd bij verdenking van fraude. Zie play.google.com/nl-card-terms voor de volledige voorwaarden. Voor hulp ga naar support.google.com/googleplay/go/cardhelp. © 2015 Google Commerce Limited. Alle rechten voorbehouden

Een cadeaukaart van Google Play wordt altijd goed ontvangen! Koop veilig en vertrouwd online bij Primera. De leukste cadeaubonnen vindt je bij Primera. Voor elke gelegenheid het juiste geschenk.

Google Play Gift Card Variabel

Google Play Gift Card Variabel