GiftForYou lunch voor twee €19.90

GiftForYou lunch voor twee
Koop nu een bij GiftForYou lunch voor twee cadeaubon bij Greetz.nl voor €19.90. Een cadeaubon is altijd leuk om te geven en te krijgen.

Geef een Lunch voor twee cadeau! De ontvanger geniet tijdens een heerlijke lunch van luxe belegde broodjes, smakelijke soepen en verrassende salades. Met meer dan 200 locaties aangesloten op deze GiftForYou cadeaubon weet je zeker dat er ook bij jou in de buurt een mooie gelegenheid zit om met z’n tweeën te genieten van een heerlijke lunch. Benieuwd welke locaties allemaal meedoen? Ga naar de website van GiftForYou! GiftForYou lunch voor twee cadeaubon Waarde van de bon: €19;90 Exclusief eenmalig administratiekosten t.w.v. € 1,00 De cadeaubon is 2 jaar geldig Over Gift For You: GiftForYou is een product van Wonderbox. Met een GiftForYou of Wonderbox geef je een herinnering cadeau. Wonderbox bedenkt elke dag nieuwe manieren om allerlei soorten ervaringen te beleven. En omdat het leven mooier is als geluk gedeeld wordt, verpakken wij verschillende ervaringen in cadeauboxen zodat iedereen kan genieten van heerlijke momenten! Let op: niet te besteden in België Toch een andere cadeaubon? Bekijk alle drinken & eten cadeaubonnen.

GiftForYou lunch voor twee

Een cadeaubon van Greetz wordt altijd goed ontvangen! Bestel deze cadeaubon via bovenstaande link voor slechts €19.90! Is de GiftForYou lunch voor twee niet wat je zoekt? Geen probleem: wij hebben meer dan 100 cadeaubonnen te koop via onze website. Hier vindt je altijd het juiste cadeau!