GiftForYou borrel voor twee €14.90

GiftForYou borrel voor twee
Koop nu een bij GiftForYou borrel voor twee cadeaubon bij Greetz.nl voor €14.90. Een cadeaubon is altijd leuk om te geven en te krijgen.

Een gezellige borrel geef je het best cadeau met de belevenis van GiftForYou waarmee je gezellig met z’n tweeën kan borrelen bij één van de meer dan 125 locaties. Ga jij voor een fles witte of rode wijn, of geniet je van een totaal van vier drankjes onder het genot van een borrelhapje? De locaties waar je de bon kan inleveren kan je vinden op de website van GiftForYou . GiftForYou Borrel voor twee Waarde van de bon: €15;- Exclusief eenmalig administratiekosten t.w.v. € 1,00 De cadeaubon is 2 jaar geldig Over GiftForYou: GiftForYou is een product van Wonderbox. Met een GiftForYou of Wonderbox geef je een herinnering cadeau. Wonderbox bedenkt elke dag nieuwe manieren om allerlei soorten ervaringen te beleven. En omdat het leven mooier is als geluk gedeeld wordt, verpakken wij verschillende ervaringen in cadeauboxen zodat iedereen kan genieten van heerlijke momenten! Let op: niet te besteden in België Toch een andere cadeaubon? Bekijk alle belevenissen cadeaubonnen.

GiftForYou borrel voor twee

Een cadeaubon van Greetz wordt altijd goed ontvangen! Bestel deze cadeaubon via bovenstaande link voor slechts €14.90! Is de GiftForYou borrel voor twee niet wat je zoekt? Geen probleem: wij hebben meer dan 100 cadeaubonnen te koop via onze website. Hier vindt je altijd het juiste cadeau!