greetz Gift For You borrel voor twee

Gift For You borrel voor twee €14.90

Koop nu een bij Gift For You borrel voor twee cadeaubon bij Greetz.nl voor €14.90. Een cadeaubon is altijd leuk om te geven en te krijgen.

Met deze GiftForYou geniet je van een flesje wijn of van 4 drankjes met borrelhapje. Even lekker ontspannen en bijkletsen, in een bar of restaurant naar keuze. Veel plezier! Wonderbox voor haar cadeaubon Waarde van de bon: €15;- Exclusief eenmalig administratiekosten t.w.v. € 1,95 Over Gift For You: Een gezellige borrel geef je het best cadeau met de cadeaubon van Gift For You waarmee je gezellig met z’n tweeën kan borrelen bij één van de meer dan 120 locaties. Ga jij voor een fles witte of rode wijn, of geniet je van een totaal van vier drankjes onder het genot van een borrelhapje? De locaties waar je de bon kan inleveren kan je vinden op de website van Gift For You. Let op: niet te besteden in België Toch een andere cadeaubon? Bekijk alle belevenissen cadeaubonnen.

Gift For You borrel voor twee

Een cadeaubon van Greetz wordt altijd goed ontvangen! Bestel deze cadeaubon via bovenstaande link voor slechts €14.90! Is de Gift For You borrel voor twee niet wat je zoekt? Geen probleem: wij hebben meer dan 100 cadeaubonnen te koop via onze website. Hier vindt je altijd het juiste cadeau!