Fotoboek van Resnap – Cadeaubon

Fotoboek van Resnap met Pluimen.nl een origineel cadeau voor elke gelegenheid. Koop deze pluim online voor verschillende prijzen. De Pluim Voucher is verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren, ieder met een eigen waarde. Je kan zelf bepalen welke waarde je kiest. Pluimen zijn er al vanaf €15 oplopend tot €1000. De waarde is niet zichtbaar voor de ontvanger. Er is altijd een bedrag dat bij de gelegenheid past.
Al mijn digitale foto’s staan nog op mijn computer. Tja, ook ik heb mijn vakantiefoto’s al een tijdje niet meer bekeken. Wat zou het toch fijn zijn als ik per vakantie een album in de kast had staan. Lekker op een koude winteravond voor de haard herinneringen ophalen aan mooie tijden. Vond ik mijn kapsel toen echt leuk?

Gebruik hiervoor de volgende pluim: Oranje Pluim. Een pluim cadeaubon wordt altijd goed ontvangen. Maak een keuze uit meer dan duizenden belevenissen. Bestel dit originele cadeau via onderstaande link!

Fotoboek van Resnap

Al mijn digitale foto's staan nog op mijn computer. Tja, ook ik heb mijn vakantiefoto's al een tijdje niet meer bekeken. Wat zou het toch fijn zijn als ik per vakantie een album in de kast had staan. Lekker op een koude winteravond voor de haard herinneringen ophalen aan mooie tijden. Vond ik mijn kapsel toen echt leuk?