amazon webshop cadeaukaart

FC Porto – Voetbaltrip cadeaubon

Koop nu een bij FC Porto – Voetbaltrip cadeaubon bij GiftForYou.nl voor €119.99.

In Noord-Portugal heet Porto je welkom voor een complete supporterbeleving. Tick’nBox verzekert je van een wedstrijd in het mythische stadion Dragão en van een overnachting in de stad. Je ontdekt dat Porto veel te bieden heeft, zowel op het voetvalveld als langs de Douro.nnDeze Tick’nBox is om te ruilen voor 2 tickets voor een thuiswedstrijd van FC Porto (uitgezonderd tegen SL Benfica, Sporting CP en Europese wedstrijden). Reserveer de wedstrijd van jouw keuze makkelijk via de website ticknbox.com en print gelijk jouw tickets uit. Een overnachting in een hotel in Porto is inbegrepen in het beleveniscadeau.nnHet beleveniscadeau is 24 maanden geldig vanaf de aankoop. Tick’nBox is de officiële verkoper van FC Porto.n Dit is een product van het merk Tick’n Box. Dit beleveniscadeau is 2 jaar geldig vanaf de aankoopdatum. De “Verlies & Diefstal Garantie” is niet van toepassing op dit product. Producten van het merk Tick’n Box komen niet in aanmerking voor commerciële acties of lopende acties. Tick’n Box kan niet worden betaald met een Tegoed.

Een belevenisbon van Gift For You wordt altijd goed ontvangen! Bestel deze cadeaubon via onderstaande link voor slechts €119.99! Is de FC Porto – Voetbaltrip niet wat je zoekt? Geen probleem: wij hebben meer dan 1000 belevenisbonnen te koop via onze website. Hier vindt je altijd het juiste cadeau!

FC Porto - Voetbaltrip

In Noord-Portugal heet Porto je welkom voor een complete supporterbeleving. Tick'nBox verzekert je van een wedstrijd in het mythische stadion Dragão en van een overnachting in de stad. Je ontdekt dat Porto veel te bieden heeft, zowel op het voetvalveld als langs de Douro.nnDeze Tick'nBox is om te ruilen voor 2 tickets voor een thuiswedstrijd van FC Porto (uitgezonderd tegen SL Benfica, Sporting CP en Europese wedstrijden). Reserveer de wedstrijd van jouw keuze makkelijk via de website ticknbox.com en print gelijk jouw tickets uit. Een overnachting in een hotel in Porto is inbegrepen in het beleveniscadeau.nnHet beleveniscadeau is 24 maanden geldig vanaf de aankoop. Tick'nBox is de officiële verkoper van FC Porto.n<span style= Dit is een product van het merk Tick’n Box. Dit beleveniscadeau is 2 jaar geldig vanaf de aankoopdatum. De “Verlies & Diefstal Garantie” is niet van toepassing op dit product. Producten van het merk Tick’n Box komen niet in aanmerking voor commerciële acties of lopende acties. Tick’n Box kan niet worden betaald met een Tegoed.” width=”250″ />