amazon webshop cadeaukaart

FC Porto – Voetbalovernachting cadeaubon

Koop nu een bij FC Porto – Voetbalovernachting cadeaubon bij GiftForYou.nl voor €119.99.

In Noord-Portugal heet Porto je welkom voor een complete supporterbeleving. Tick’nBox verzekert je van een wedstrijd in het mythische stadion Dragão en van een overnachting in de stad. Je ontdekt dat Porto veel te bieden heeft, zowel op het voetvalveld als langs de Douro.nnDeze Tick’nBox is om te ruilen voor 2 tickets voor een thuiswedstrijd van FC Porto (uitgezonderd tegen SL Benfica, Sporting CP en Europese wedstrijden). Reserveer de wedstrijd van jouw keuze makkelijk via de website ticknbox.com en print gelijk jouw tickets uit. Een overnachting in een hotel in Porto is inbegrepen in het beleveniscadeau.nnHet beleveniscadeau is 24 maanden geldig vanaf de aankoop. Tick’nBox is de officiële verkoper van FC Porto.

Een belevenisbon van Gift For You wordt altijd goed ontvangen! Bestel deze cadeaubon via onderstaande link voor slechts €119.99! Is de FC Porto – Voetbalovernachting niet wat je zoekt? Geen probleem: wij hebben meer dan 1000 belevenisbonnen te koop via onze website. Hier vindt je altijd het juiste cadeau!

FC Porto - Voetbalovernachting

In Noord-Portugal heet Porto je welkom voor een complete supporterbeleving. Tick'nBox verzekert je van een wedstrijd in het mythische stadion Dragão en van een overnachting in de stad. Je ontdekt dat Porto veel te bieden heeft, zowel op het voetvalveld als langs de Douro.nnDeze Tick'nBox is om te ruilen voor 2 tickets voor een thuiswedstrijd van FC Porto (uitgezonderd tegen SL Benfica, Sporting CP en Europese wedstrijden). Reserveer de wedstrijd van jouw keuze makkelijk via de website ticknbox.com en print gelijk jouw tickets uit. Een overnachting in een hotel in Porto is inbegrepen in het beleveniscadeau.nnHet beleveniscadeau is 24 maanden geldig vanaf de aankoop. Tick'nBox is de officiële verkoper van FC Porto.