amazon webshop cadeaukaart

FC Barcelone – Voetbaltrip cadeaubon

Koop nu een bij FC Barcelone – Voetbaltrip cadeaubon bij GiftForYou.nl voor €239.90.

Met Tick’nBox beleef je een totale FC Barcelona-beleving. Dit cadeau betekent een thuiswedstrijd in Camp Nou en een overnachting in Barcelona. Je maakt de spelers en de sfeer van de historische voetbalclub van dichtbij mee. Eenmaal in de hotelkamer zul je over deze unieke ervaring blijven dromen. nnDeze Tick’nBox is om te ruilen voor 2 tickets voor een thuiswedstrijd van FC Barcelona (tegen Real Madrid en Altético de Madrid met een toeslag). Reserveer de wedstrijd van jouw keuze eenvoudig via de website ticknbox.com en print gelijk jouw tickets uit. Een overnachting in een hotel in Barcelona is inbegrepen in het beleveniscadeau. nnHet beleveniscadeau is 24 maanden geldig vanaf de aankoop. Tick’nBox is de officiële verkoper van FC Barcelona.

Een belevenisbon van Gift For You wordt altijd goed ontvangen! Bestel deze cadeaubon via onderstaande link voor slechts €239.90! Is de FC Barcelone – Voetbaltrip niet wat je zoekt? Geen probleem: wij hebben meer dan 1000 belevenisbonnen te koop via onze website. Hier vindt je altijd het juiste cadeau!

FC Barcelone - Voetbaltrip

Met Tick'nBox beleef je een totale FC Barcelona-beleving. Dit cadeau betekent een thuiswedstrijd in Camp Nou en een overnachting in Barcelona. Je maakt de spelers en de sfeer van de historische voetbalclub van dichtbij mee. Eenmaal in de hotelkamer zul je over deze unieke ervaring blijven dromen. nnDeze Tick'nBox is om te ruilen voor 2 tickets voor een thuiswedstrijd van FC Barcelona (tegen Real Madrid en Altético de Madrid met een toeslag). Reserveer de wedstrijd van jouw keuze eenvoudig via de website ticknbox.com en print gelijk jouw tickets uit. Een overnachting in een hotel in Barcelona is inbegrepen in het beleveniscadeau. nnHet beleveniscadeau is 24 maanden geldig vanaf de aankoop. Tick'nBox is de officiële verkoper van FC Barcelona.