Een voetbalwedstrijd van Real Madrid in Estadio Santiago Bernabéu bijwonen en overnachten in Madrid – Cadeaubon

Een voetbalwedstrijd van Real Madrid in Estadio Santiago Bernabéu bijwonen en overnachten in Madrid met Pluimen.nl een origineel cadeau voor elke gelegenheid. Koop deze pluim online voor verschillende prijzen. De Pluim Voucher is verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren, ieder met een eigen waarde. Je kan zelf bepalen welke waarde je kiest. Pluimen zijn er al vanaf €15 oplopend tot €1000. De waarde is niet zichtbaar voor de ontvanger. Er is altijd een bedrag dat bij de gelegenheid past.
En dan is het zover. Een voor een komen mijn helden het veld op. Precies de opstelling die ik ook voor ogen had. Wat een verschil met thuis voor de buis. Het startsein. We gaan meteen de aanval in. Het middenveld zwoegt en beult. De keeper staat op scherp en de spits is in topconditie. Ik moedig onze jongens aan. Onze liederen galmen door het stadion. Wat een sublieme wedstrijd. Ik snuif de geur van het stadion op. Adrenaline. Zweet. Gras. Nooit geweten dat een penalty van dichtbij zo angstaanjagend spannend kon zijn. Nog 1 minuut. Mijn nagels zijn eraf gebeten. Mijn hart bonst in mijn keel. Houdt ie ‘m tegen? Yes! Yes! We hebben ’t gered. Wat een kippenvel moment. En ik was erbij.

Gebruik hiervoor de volgende pluim: Gouden Pluim. Een pluim cadeaubon wordt altijd goed ontvangen. Maak een keuze uit meer dan duizenden belevenissen. Bestel dit originele cadeau via onderstaande link!

Een voetbalwedstrijd van Real Madrid in Estadio Santiago Bernabéu bijwonen en overnachten in Madrid

En dan is het zover. Een voor een komen mijn helden het veld op. Precies de opstelling die ik ook voor ogen had. Wat een verschil met thuis voor de buis. Het startsein. We gaan meteen de aanval in. Het middenveld zwoegt en beult. De keeper staat op scherp en de spits is in topconditie. Ik moedig onze jongens aan. Onze liederen galmen door het stadion. Wat een sublieme wedstrijd. Ik snuif de geur van het stadion op. Adrenaline. Zweet. Gras. Nooit geweten dat een penalty van dichtbij zo angstaanjagend spannend kon zijn. Nog 1 minuut. Mijn nagels zijn eraf gebeten. Mijn hart bonst in mijn keel. Houdt ie 'm tegen? Yes! Yes! We hebben 't gered. Wat een kippenvel moment. En ik was erbij.