Duiken bij Sublub in Rotterdam – Cadeaubon

Duiken bij Sublub in Rotterdam met Pluimen.nl een origineel cadeau voor elke gelegenheid. Koop deze pluim online voor verschillende prijzen. De Pluim Voucher is verkrijgbaar in 11 verschillende kleuren, ieder met een eigen waarde. Je kan zelf bepalen welke waarde je kiest. Pluimen zijn er al vanaf €15 oplopend tot €1000. De waarde is niet zichtbaar voor de ontvanger. Er is altijd een bedrag dat bij de gelegenheid past.
Geruisloos zweef ik door het water. Het is hier zó indrukwekkend stil. Ik hoor alleen de luchtbelletjes van m’n eigen ademhaling door de automaat. Ik voel me gewichtloos. Het is net alsof ik vlieg. Dat was tijdens m’n eerste duiklessen al een geweldige ervaring, maar hier in het open water voelt het bijna magisch. Onder water is het écht een andere wereld! Er is hier zoveel te zien en te beleven. Ik kijk m’n ogen uit. Wat ben ik blij met m’n duikbrevet! Die rust, die kleuren; dit is voor mij de ideale manier om te ontsnappen aan de drukte van alle dag.

Gebruik hiervoor de volgende pluim: Zilveren Pluim. Een pluim cadeaubon wordt altijd goed ontvangen. Maak een keuze uit meer dan duizenden belevenissen. Bestel dit originele cadeau via onderstaande link!

Duiken bij Sublub in Rotterdam

Geruisloos zweef ik door het water. Het is hier zó indrukwekkend stil. Ik hoor alleen de luchtbelletjes van m'n eigen ademhaling door de automaat. Ik voel me gewichtloos. Het is net alsof ik vlieg. Dat was tijdens m'n eerste duiklessen al een geweldige ervaring, maar hier in het open water voelt het bijna magisch. Onder water is het écht een andere wereld! Er is hier zoveel te zien en te beleven. Ik kijk m'n ogen uit. Wat ben ik blij met m'n duikbrevet! Die rust, die kleuren; dit is voor mij de ideale manier om te ontsnappen aan de drukte van alle dag.